Здравейте колеги,появи се следния проблем с настъпването на топлите дни а именно гася колата и чувам че вентилатора си продължава да работи,но след извесно време спира,но понякога примерно след 15 мин той пак се включва без да съм правил нищо??? Давам на контакт колата и вентилатора спира и след това спира.. Благодаря предварително
Може ли да какжеш каква ти е колата ? Датчик на перката ... ако е карбуратор там също има температурен датчик и той се скапва лесно - махаш го от буксата и няма проблем може и без него . Топлото отива горе и какво като ти работи перката при положение, че водната помпа не върти? Ако е другия датчик на радятора сменяй за да нямаш главоболие със здраве.
Термостата не съм го сменял.Колата я имам от 4 месеца и до сега не ми е давало проблем.Става дума за Голф 2 1.6 карборатор ,88 набор. И преди малко пак го забелязах като се прибрах.Гася колата и вентилатора си духа 2-3 минути и спира и след 5-6 мин се включи пак и след извесно време сприра.Досега не ми ге правил този номер през зимата и това с включването става само в периода когато е загряла и е топло и я загася и я оставя и след 30 мин няма и помен от това включване и изключване. Колата ми загява 1-2 милиметъра след лампичката на таблото(зимата беше точно на лампичката). И понеже при другите коли не ми се е случвало и се чудех дали е нормално или има нещо гнило.
Датчика на перката трябва да направи контакт при определена температура и като тази температура спадне - да изключи. Твоя явно прави някакви щуротии щом след време пак се включва.
със сигурност е датчик. и на мен го прави от врене на време,но много рядко. в случая извждам буксата от вентилатора да не върти постоянно щото ще замине акумолатора. след това преди да тръгна я връщам на мястото си и няма проблем.