! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот Петре » Пет 20 мар 2009 10:00

Опасен индивид придвижващ се с форд ескорт комби С 1998..
Съвсем съзнателно се бе наредил за ляв завой на околовръстното(3-та кола)с мигач ,и последвала липса на менавра...идиота продължи направо :shock ,като засече другите участници в движението
Използвам случая да отправя призив:

На околовръстното посока Младост,на Симеоновския пробив,шосето се събира в 1 (една) лента...моля чинно да се изчакваме...не е нужно да се бутаме напред,защото така или иначе има място накрая за 1 (една) кола.
Героите,които минават от ляво няма да бъдат допуснати в платното,обозначаващо посоката на движение..поне от мен

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пон 23 мар 2009 20:42

Днес пред мен беше спрял бус вдясно на платното естествено нерагламентирано, покрай него мина рено лагуна и точно в този момент бусаджията отвори вратата и тя се удари в огледалото на лагуната.
В резултат - огледалото се прибра.
Реших да споделя на този от буса колко обичам майка му, обаче нито лагуната спря нито тоя от буса се обърна да каже нещо на лагуната.
В тази ситуация в която и 2-мата си продължиха по пътя сякаш нищо не е станало онемях :shock :screwy

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Пон 23 мар 2009 20:51

Вчера на Искърско шосе пред Шенкер, некъв селтак от дясна лента пуска ляв мигач, намалява и прави обратен завой през две непрекъснати бели ленти :shock 4 коли зад него свиркаме а той запречи и двете платна и трябваше да го изчакаме да направи обратния завой , като от другата страна се наложи да го чакато още толкова коли :screwy На всичкото отгоре аз бях първа кола зад него и почти го изпреварвах когато пусна мигача и тръгна пред мен :twisted: Натискам клаксона а неглеца отваря вратата си и чак нещо се обяснява. :beat_butt2 Това всичкото се разиграва на 10 метра от кръстовище :screwy е направо не знам вече :evil: :horror:

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Пон 23 мар 2009 22:27

Неска права обратен и срещу мен един СОТ пуснал аварийни и си кара и аз права обратния и го настигам и на светофара свалям прозореца,сваля и той "Спри си аварийните"-"ЩО" ...

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Нед 29 мар 2009 20:53

Не знам, аз ли съм прост, не мога да карам ли, хората се побъркват ли... Започвам все повече да се замислям има ли смисъл да си чупя нервите като карам извънградско.
Днес се прибирах към София и както си мислех уцелих края на ралито в Търново и многото насъбрани емоции и желание за мерене на ... Та и аз не знам кое да коментирам... Карането с 100-120 броня до броня, изпреварване без видимост. Най-тъпото беше че примерно караме в колона 6-7 коли. Първият решава да намали и натиска спирачка, а на повечето зад него реакцията не е да намалят а да тръгнат да изпреварват... Другото тъпо което видях е как много хора въобще не си правят труда да се прибират като изпреварват а стоят на осовата линия и така реално минават между колите. Е на един такъв след като замалко не ме изкара от пътя просто не му издържах, залепих се зад него и след известно натискане да му помогна в бързането го изпреварих. Кво да видя, четири момчета на около 20 години, лицето на шофьора цялото червено. Не знам от яд ли, от срам ли...
Черешката на тортата беше на магистралата малко след Ябланица... Новичка черна Е класа кара в лявата лента с не повече от 120 като пред него и двете ленти празни. Идвам зад него и след като покарах отзад му присветнах за да го изпреваря. Реакцията беше да застане на осовата линия и да набие яко спирачките. Едвам спрях :evil: Може би трябва да се премести в Англия. Там спокойно ще си кара в лявата лента...
И така. Размисли и страсти по пътищата български... По скоро страсти, те хората вече не мислят какво правят.

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Нед 29 мар 2009 21:29

оня ден във варна,опел векрта светло сива с черен капак и багажник булевард левски,хубаво че погледнах в дясното огледало,иначе... :083: нищо че съм пуснал десния мигач,карах с около 60 той с не по-малко от 100,една педя по в дясно и щяхме да си разменим огледалата

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Пон 30 мар 2009 8:52

jims написа:Новичка черна Е класа кара в лявата лента с не повече от 120 като пред него и двете ленти празни. Идвам зад него и след като покарах отзад му присветнах за да го изпреваря. Реакцията беше да застане на осовата линия и да набие яко спирачките. Едвам спрях :evil: Може би трябва да се премести в Англия. Там спокойно ще си кара в лявата лента...
И така. Размисли и страсти по пътищата български... По скоро страсти, те хората вече не мислят какво правят.

Подобно имах и аз - Ляпчев, посока студентски към младост. Карам си аз с 50-55 и в лявата лента. Отзад ми се залепя едно такси. Къси-дълги-къси-дълги. Е да ама съседната лента е само с дупки. На 5-6 присветкване като видя, че няма да мръдна - пуска дългите. А е тъмно и нищо не се вижда. Е, скочих на спирачката, ония едвам отърва мантинелата. От там се засилва да ме засича, само че на кръстовището по средата аз съм наляво. Щеше по-скоро да засече мантинелата след кръстовището...

Кой прав, кой крив не знам. В същата ситуация (каране от моя страна с ограниченията) било на магистрала, било на цариградско ще го пусна. Стига да има къде да се изнеса безопасно. Обаче няма да си троша колата за да карат разни олигофрени с 80+ градско. Ограниченията по пътя все са сложени с цел.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Пон 30 мар 2009 9:25

Подкрепям мнението на колегата, че ако карат зад мен в ограничението и мога да направя път безопасно бих пуснал колата зад мен.Естественно на рацери който се набират зад мен като "глист на буца" , път не правя особенно когато дясната лента е осеяна с дупки.Най странното е че все повече жени и те прилагат агресия по пътищата. Наскоро една дебелатичка кака с некво БМВ Е46 , на Искърско шосе искаше по някъв начин да мина над мен можеби :twisted: Возех малкия ми син отзад и много ме хвана яд, натиска ме оная к..ва светка ,свири :screwy естественно не и дадох път и цъкнах стопа за мъгла един два пъти, тая едвам спре отзад. Изравнява се с мене на сфетофара , сваля джама и ми вика "Абе селянин ":063:Питам я знае ли нещо за понятието дистанция? А тя ми вика" да викна ли мъжа ми да му обясниш :063: " Алеле майко ,кво стана :beat_butt2
Апелче: Хора карайте си колите , не се занимавайте с глупости mhihi :dummy:

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Вто 31 мар 2009 15:41

Опасен индивид в град Сливница,област Софийска CO 7108 PA, опел кадет хечбек бордо.Бъдете особено внимателни на моменти не е на себе си!

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Вто 31 мар 2009 16:14

Недяля, магистрала Тракия, голфи пълен с 3 жени отзад :oops: и още 1 човек отпред + багаж до ламарина. Прибливажам един от мостовете който е с огромни дебели и груби железни кръпки там където се снажда и натискам плавно спирачката за да намаля до 60 и така да мина, защото при пълна кола удара е жесток и може да замине някоя гума и да стане :027:
Отзад се залепила 1 лелка с пасат зад мен без да има безопасна дистанция и ме вижда, че намалявам и ми надува клаксона :banghead:
Настигнах я после и и показах кой клаксон е по-силен :screwy death
Ей заради такива не пия кафе ...

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Вто 31 мар 2009 16:38

mhihi mhihi Любо, предполагам в крайна лява лента става това mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi
Ако е така, чудя се и аз защо ти свирка mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 31 мар 2009 17:59

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Вто 31 мар 2009 18:10

zaro написа:mhihi mhihi Любо, предполагам в крайна лява лента става това mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi
Ако е така, чудя се и аз защо ти свирка mhihi

И защо реши, че става в крайна лява?

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Вто 31 мар 2009 20:10

а къде става?

Потребителски аватар
SANTOS 2107
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SANTOS 2107 » Вто 31 мар 2009 20:19

Ллелееееееееееееееееееееее
А пък за тези с АТВ тата дето са,то клипът е достатъчно показателен.
Значи за тези машинки си има писти,байрчета,канавки и въобще навсякъде егати могат да ги карат,НО не-на пътя между колите е по интересно. :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
И не се движат нормално,а чисто си се гаврят с движението :не: :horror: death :dummy:

И нещо друго,пенсионерите шофьори ( то и другите не са застраховани) дето е качил бабката и 20 компота и пръпка за да се прибере криво лево(то и те са опасни :( ) обаче насметат ли го както си прават ластици,не дай си боже влезна в насрещното................

Та за това движете се нормално да му се невиди,това не са играчки,С ТОВА МОЖЕШ ДА УБИЕШ!!!! :не: :не: :не: :не: death death death :012: :012: :012:

(извинявам се,ама просто не се сдържах.....) :horror: :dummy: :horror:

Върни се в “Пътеводител”