Отскоро съм горд собсвеник на голф 3.Колата е страхотна ,но ме мъчи един проблем.
1. не намирам плъзгач или копче което да задава парното да вкарва външен въздух или да върти тоя в купето и
2.при всички комбинации от врътките за парно съм сигурен ,че не влиза външен въздух в резултат на което прозорците страшно се потят
Моля за някаква идея как да го оправя и откъде може да идва това.
Проблем с външния въздух
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Долре дошъл във форума и честита ти колица! Със здраве да си я караш и да те слуша!
Та по въпроса с въздуха - притока на такъв отвън се регулира от врътката за перката на парното! Като начало провери над краката при предна дясна седалка - има едка клапа, която се отваря на степени с жилото от врътката за вентилатора! При мен е счупено захващането на жилото точно там! Аз съм си я отворил ръчно и нямам проблеми!!!
Това е на голф 3 1,4 ABD мотор, но мисля, че на всички тройки би трябвало да е така!
Та по въпроса с въздуха - притока на такъв отвън се регулира от врътката за перката на парното! Като начало провери над краката при предна дясна седалка - има едка клапа, която се отваря на степени с жилото от врътката за вентилатора! При мен е счупено захващането на жилото точно там! Аз съм си я отворил ръчно и нямам проблеми!!!
Това е на голф 3 1,4 ABD мотор, но мисля, че на всички тройки би трябвало да е така!
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Даскала написа:wili98 написа:В дясно под кората, отпред при двигатела ти взима външен въздух..
Дай пикс или обясни по-подробно,Щраусе
като отвориш капака на мотора има един малък отсег където събира водата.на голф-2 има една пластмаса която се вади и там некъде е номера на шасито.те там от ляво като стоиш срещу колата е отвора за чистия въздух.Там се намира и филтъра за купето
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”