колицата ми е голф4 2000г 1.9 тди 110 коня АНF,
след спяна на компютара лампата за подгряване на свештите мига постоянно при работешт мотор,така минах около 3000км ,след това го закачиха на комп. и казаха че понеже компа е по-нов от мотора и не се познават и че ако си сменя софтуера ще се оправи.Вапроса ми е от каде да намеря софтуер за моето тди и кои да го смени , и дали ще се оправи ??? а и колко струва това ?
проблем с 1.9 тди
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем с 1.9 тди
пълни глупости, смени майстора
-
- Автомобил:
- Двигател:
Прави ми впечатление, че масово "майсторите" препоръчват смяна на "компютъра". Толкова ли е ниско паднал народа, че се връзва на подобни глупости???
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kalin72 написа:Прави ми впечатление, че масово "майсторите" препоръчват смяна на "компютъра". Толкова ли е ниско паднал народа, че се връзва на подобни глупости???
Ако на теб докторът ти каже че си болен от някаква болест и е много трудно излечима, ти не му ли вярваш и пиеш каквото ти каже???
-
- Автомобил:
- Двигател:
dani_94 написа:Kalin72 написа:Прави ми впечатление, че масово "майсторите" препоръчват смяна на "компютъра". Толкова ли е ниско паднал народа, че се връзва на подобни глупости???
Ако на теб докторът ти каже че си болен от някаква болест и е много трудно излечима, ти не му ли вярваш и пиеш каквото ти каже???
Не ходя при самозванци. И пак опираме до четенето във форумите, от предната тема

-
- Автомобил:
- Двигател:
dani_94 написа:Kalin72 написа:Прави ми впечатление, че масово "майсторите" препоръчват смяна на "компютъра". Толкова ли е ниско паднал народа, че се връзва на подобни глупости???
Зависи кой е доктора, може да не го познавам и пак да му се доверя. Нещата се усещат от далеч като се внимава, това е като играта на шах!
Върни се в “Дизелови агрегати”