Мнение за VW Passаt B4 - да ама 7 местен
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за VW Passаt B4 - да ама 7 местен
Колегата napster от такива тарикати като теб дет не си плащат данъците сме на тоя хал.Щом караш мощна кола ще плащаш няма как.Стига с тези номера 

Колега ти пък какво му се буташ във чинията ?Всеки със възможностите си
пита си човека .. за това сме тук да си помагаме .. да си услужваме.
Ако може колега да постнеш снимки да видим това чудо

Ако може колега да постнеш снимки да видим това чудо

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
I4o_naskov написа:Колегата napster от такива тарикати като теб дет не си плащат данъците сме на тоя хал.Щом караш мощна кола ще плащаш няма как.Стига с тези номера
Ти като искаш плащай аз НЕ искам или поне да имаше за какво да плащам! Да не подхващаме пак темата кой прав кой крив. Пък и парите при мене не капят от дърветата. Студент съм, немога да работя понеже почти по цял ден съм във Факултета и горе долу препитавам с едни 130лв на месец които са ми от песния че съм с един родител. Така че не ми казвай аз какво да правя с парите си. Знам много добре как най- рационално да ги изхарча

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ето това е бил публикувам германеца в обявата си:
Последна промяна от vaskoto1 на Пет 03 апр 2009 21:49, променено общо 1 път.
Причина: това е седалката и в ЕТКА. това се предлага оригинал.
Причина: това е седалката и в ЕТКА. това се предлага оригинал.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
Че и колани има. Знаеш ли колко е удобно това за рибарлък на язовир, паркираш колата на заден, опъваш жиците, сядаш и закопчан чакаш да дръпне нещо яко, че да не те отнесе в язовира. 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Те това чудо от снимката струва 900евра 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
napster написа: Някой може ли да услужи с такава седалка за 1/2 дена докато регистрирам колата? Ако е необходимо ще си платя
Tази седалка трябва да си я влачиш в колата иначе актче
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хм, дали, на повечето джипове се свалят задните седалки, на шаран също, и си ги прибираш някъде да не пречат.
И фабиите комби минават за 7 местни, и РАВ 4 пък въобще го нямат това нещо в багажника, може ли органите на реда да се възмутят от този факт и да създатат неудобство на водача?
И фабиите комби минават за 7 местни, и РАВ 4 пък въобще го нямат това нещо в багажника, може ли органите на реда да се възмутят от този факт и да създатат неудобство на водача?
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
По принцип не би трябвало - махнал си седалката за да си превозиш багаж и ако питат къде е - отиваш тъкмо да го взимаш 
Иначе не е проблем - щом са махащи се не се води конструктивно изменение и обикновенно заяждането е в другия вариант - колата е 4+1 а ти возиш още хора дори на заводски сложена седалка - води се,че си нарушител.
Дори на стандартното комби може да си гътнеш задната седалка и да си качиш багаж или да си караш със свалени седалки - твоя си работа...същото е и за 3-тата седалка.
Успех!

Иначе не е проблем - щом са махащи се не се води конструктивно изменение и обикновенно заяждането е в другия вариант - колата е 4+1 а ти возиш още хора дори на заводски сложена седалка - води се,че си нарушител.
Дори на стандартното комби може да си гътнеш задната седалка и да си качиш багаж или да си караш със свалени седалки - твоя си работа...същото е и за 3-тата седалка.
Успех!
-
- Автомобил: пасат б6
- Двигател: bmp 2007г
колеги има и една друга далавера за данъците незнам дали навсякаде ама поне в русе моята е 1.6 101к.с. над 100 коня катализатора него признават и данъка трябваше да бъде някъде около 125лв обаче когато я регистрирах ме светнаха дая пиша в киловати тя е 74 и сега данъка мие 30лв етови един калкулатор да видите http://pariteni.bg/#1
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
nachev208 написа:колеги има и една друга далавера за данъците незнам дали навсякаде ама поне в русе моята е 1.6 101к.с. над 100 коня катализатора него признават и данъка трябваше да бъде някъде около 125лв обаче когато я регистрирах ме светнаха дая пиша в киловати тя е 74 и сега данъка мие 30лв етови един калкулатор да видите http://pariteni.bg/#1
Това за пътния данък си е далавера за този двигател...макар че масово не е проблем тази 1 конска сила и го пишат много често в по-ниския клас....идеята на колегата е да си оправи ДДС-то на колата и му трябва да е 7 местна за да си я вземе на фирма и т.н. и т.н.....поне аз доколкото го разбрах.
Иначе ако иска да спести от данъци може въобще да не си регистрира колата в данъчното и няма проблем - не дължи нищо

Успех!
- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
При положение че моята е 115конски сили 85киловата колко да я пиша че да ми е малък данъка?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Тоталка!
Сети се, че няма начин да видят кода на двигателя в талона и да ти се вържат, че е 99.9коня
А това, какво ще пишеш ти- тях малко ги бърка! Има си база данни, където даже не е необходимо да казваш киловатите. Те си въвеждат номера на мотора и другото си им излиза само!

Сети се, че няма начин да видят кода на двигателя в талона и да ти се вържат, че е 99.9коня

А това, какво ще пишеш ти- тях малко ги бърка! Има си база данни, където даже не е необходимо да казваш киловатите. Те си въвеждат номера на мотора и другото си им излиза само!
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
zfa159 написа:Това за пътния данък си е далавера за този двигател...макар че масово не е проблем тази 1 конска сила и го пишат много често в по-ниския клас....
Не знам на пасат кои мотори се монтират точно, но ТУК пише че АЕК/AFT са по 100 коня

Иначе за да падне данъка на половина трябва да е до 74kw включително и да има катализатор.
Данъците се изчисляват по киловати а този мотор си е 74kw

- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
В4ера си платих моя данък на Пасата 94г 1.8 АБС 90 коня с катализатор - 26лв