Съжалявам за темата ама мисля, че и други колеги трябва да знаят за нашия "приятел" gh0stfac3.
Следващия път, в който при задръстване изпревариш трамвая в насрещното движение и за малко да блъснеш човек, КОЙТО ЯВНО НЕ ВИДЯ!!! и след това минеш така близко до мен и други колеги на пътя.. обещавам, че няма да ти хареса създалата се ситуация. Карай малко по-спокойно НЕ СИ САМ НА ПЪТЯ!! КЕЛЕШ! Мисли с тая глава дето ти е на раменете! Или просто си отлепи стикерите! Излагаш ни така!

gh0stfac3 внимавай следващия път...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Re: gh0stfac3 внимавай следващия път...
Мдам... за жалост джигити без умствен багаж има и в нашето скромно VW семейство 
Ето и един друг случай от преди два дни:

Колегата най-безочливо се е паркирал на сред тротоара. Целия е оцвъкан със стикери и усилено работи за доброто реноме на клуба...
Няма да казвам кой е. Той си знае...

Колегата най-безочливо се е паркирал на сред тротоара. Целия е оцвъкан със стикери и усилено работи за доброто реноме на клуба...
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
М/у другото тази тема ме навежда на една идея...
Защо да не се закачи за важна и да не е нещо от сорта на "ИДИОТИ НА ПЪТЯ", но за съгрешили колеги. Нещо от сорта - Тема на срама.
Струва ми се ще бъде доста поучително, а и е добре да си знаем кой какви ги върши носейки клубната идентификация
Защо да не се закачи за важна и да не е нещо от сорта на "ИДИОТИ НА ПЪТЯ", но за съгрешили колеги. Нещо от сорта - Тема на срама.
Струва ми се ще бъде доста поучително, а и е добре да си знаем кой какви ги върши носейки клубната идентификация

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Владо секса или гущер
карай малко по-нормално щото някъде ще си намериш майстора и ще ти горят ушите. На какви се правите не знам. Значи докато някои хора се стремят да спазват всички правила и да работят за това всичко в тая дупка да започне да се оправя такива, като тебе правят точно обратното. Или се дръжте нормално или сваляйте стикерите. То па аман от рацери 

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
groznika написа:М/у другото тази тема ме навежда на една идея...
Аз съм с две ръце за! Всеки прави по някоя простотия на пътя, но когато застрашаваш няколко живота, само за да си покажеш рацерските си умения на пътя, това не е нормално.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Направи ми впечатление, поне по физиономията му, която успях да мярна в колата, че това му е някаква стандартна процедура. Просто изобщо не се замисли дали да изпревари 3 колони с коли и трамвай от лявата страна и да се набие в насрещното! Бате ти си ебахти лауреата честно!
Стикерите не са клубна идентификация. Всеки сам носи отговорност за действията си.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Varbona написа:Стикерите не са клубна идентификация. Всеки сам носи отговорност за действията си.
според мен трябва да имаш стикери на челно,странични и задно стъкло

да се вижда от далече

Върбанов вие защо нямате стикер?
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
groznika написа:Мдам... за жалост джигити без умствен багаж има и в нашето скромно VW семейство
viewtopic.php?f=26&t=137439
Беше ми заключена темата, за да му кажа да не паркира така, ама както и да е ...
ПС Чичи, ти пак ли си ходил да изяждаш пържолите под офиса бре?

Последна промяна от Милослав на Чет 02 апр 2009 10:29, променено общо 1 път.
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
И понеже става въпрос за хора със стикери да цитирам мнението ми от "онази" тема за SHARKI
""" Аре още една нинджа със стикер на форума . Сив ГОУФ СА 5072 с якото гърне трамвайните линиии ги няма за нищо , както и самите превозни средства за които са предназначени те (щи подскажа ТРАМВАЙТЕ) . Та добър слалом между 2 мотриси,навлизане в насрещните трамвайни линииииииииии и за 20-30 сантима да ми отнесеш "поне" огледалото . Та SHARKI що не си продадеш голфа и си земи една мотриса. А забравих тва е днес в Слатина. """
(От 10-ти март е)

""" Аре още една нинджа със стикер на форума . Сив ГОУФ СА 5072 с якото гърне трамвайните линиии ги няма за нищо , както и самите превозни средства за които са предназначени те (щи подскажа ТРАМВАЙТЕ) . Та добър слалом между 2 мотриси,навлизане в насрещните трамвайни линииииииииии и за 20-30 сантима да ми отнесеш "поне" огледалото . Та SHARKI що не си продадеш голфа и си земи една мотриса. А забравих тва е днес в Слатина. """
(От 10-ти март е)
Последна промяна от Exell на Чет 02 апр 2009 10:31, променено общо 1 път.
gh0stfac3 написа:не е върно това ама нищо нали ме видя кака карам та коментирашblinder написа:НЕ, ти не правиш ПТП-та, но правиш огромни предпоставки за такова.gh0stfac3 написа:нали на тебе нищо ти няма и на детенцето ти е*и ги тия където си прават на карачи (и аз карам бързо засичам и т.н. ама ни права предпоставки за ПТП-та ) карайте внимателно и разумно !!!
Това от една друга тема - viewtopic.php?f=26&t=128191&start=15&hilit=%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8+%D1%81%D0%B8+%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%B0
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:Varbona написа:Стикерите не са клубна идентификация. Всеки сам носи отговорност за действията си.
според мен трябва да имаш стикери на челно,странични и задно стъкло![]()
да се вижда от далече![]()
Върбанов вие защо нямате стикер?
Варбо - Секса, а не Върбанов.
Кат си смени ника, тогава и стикера, колега трафикант.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
А баш същия.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
туй секситу ли еVizor написа:А баш същия.

де пута мадре...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”