Jetman написа:Колеги кои летни гуми бихте ми препоръчали в размер 185/65 R14 и цена до 100-110лв?
Alek написа:Jetman написа:...
Колега, бих ти препоръчал Fulda EcoControl, аз си купих такива, но ги имам само от 10 дни. За миналата година в тестовете на ADAC бяха особено препоръчителни:)
blinder написа:Колега, добър избор за fulda ecocontrol.Аз като си вземах моите(преди 1 седмица,185/60/14),нямаше да си вземам fulda , a toyo, но след като отидох в магазина, момчето което беше там беше познат и ми каза да не се занимавам с toyo, защото те били единствените вносители и нямало много гуми и при недай си боже някаква авария, няма от къде да си намериш същата гума.Та той мми каза да си взема fulda, цената беше с 1 лев по-скъпа от другите.Аз си ги взех, през уикенда пътувах и съм много доволен от гумите, в неделя целия ден валеше дъжд, 350 км. без да спира, а гумите се държаха просто перфектно.Това е моето мнение за гумите FULDA Ecocontrol, дано да бъда полезан на някой.
khbhy написа:Колеги препоръчаите ми гуми 195х65х15 за около 130-150 лв/бр. Мерси.
Harrry написа:Колеги, да ви се похваля - току-що ми доставиха от Автогуми (по Интернет) 4 чисто нови Dunlop SP Sport Fastresponse, MADE IN GERMANY, 185/60/R15, произведени януари (едната) и февруари (трите)2009 година. Т.е.- с ДОТ 0309 и 0609. Толкоз нови и маркови гумета досега не съм карал. Хората от фирмата ми се струват коректни и ги дават на доста по-ниски цени от сервизите и прочие, може би защото действат по заявки и не поддържат скъпи магазини,складове и офиси. Стоката им я карат всяка сряда. Имат си и мобилна монтажна в бусчето.
Нямам търпение да ги обуя и подкарам!
Та, струва ли си да добавям - според мен ТОВА Е ГУМАТА! Веднъж видях на Попа Митко Бербата с последен модел Мерцедес. Успях да забележа, че гуменките й бяха точно Дънлоп...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Ch0byy и 35 госта