отново са синхро
- bega4a
- Автомобил: opel_omega_b
- Двигател: X30XE_ manual
отново са синхро
здравеите колеги доста търсих не не можах да намеря пълен отговор на вапроса за тва пусто синхро интересува ме от зад на дива има електроника и един или два вакуума за какво слуват те,и по конкретно вакуума защтото е откачен интерсува ме постоянен вакум ли трябва да има докато работи мотора защтото колата е била к-jetronik а сега е с карбуратор п 2е.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен до колкото ми е известно синхрото е на виско муфа според притискане, нещо като съединителя ама в свободно състояние(егати обяснението)....
Моя Голф есинхро, ма да ти кажа не съм се завирал да гледам кво има по дифа отзад, ма до колкото си знам колата трябва да е механика, не знам за ква електроника говориш...
Виж това:
Syncro Система

Моя Голф есинхро, ма да ти кажа не съм се завирал да гледам кво има по дифа отзад, ма до колкото си знам колата трябва да е механика, не знам за ква електроника говориш...
Виж това:
Syncro Система
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Неква вакумна камера ще дойде, ама убий ме не знам.....
По принцип като тръгне колата, ако избуксува вискомуфата заключва и завърта и задните колела, ако следвам закона на логиката тоя вакум ще да гледа нещо по предните колела/скоростна кутия/двигател....
Ти казваш че е откачен, пробвай колата и виж дали ти работи синхрото като хората....
По принцип като тръгне колата, ако избуксува вискомуфата заключва и завърта и задните колела, ако следвам закона на логиката тоя вакум ще да гледа нещо по предните колела/скоростна кутия/двигател....
Ти казваш че е откачен, пробвай колата и виж дали ти работи синхрото като хората....
- bega4a
- Автомобил: opel_omega_b
- Двигател: X30XE_ manual
значи колата си варви няма проблем та какво забелязах аз, когато вакума беше откачен и когато буксуваш на сняг се вартят и двете задни колела а на задна само предните и днес го закачих на посоянен вакум докато работи мотора и какво видях на задна буксува едното и на предна варти едното та вапроса ми е дали се смахва колата или аз или има нещо в тая работа защтото до колкото видях има и няколко жици на това нещто не е само вакуума
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”