musito_ написа:голфче 3ка 1.8 jti
musito_ написа:голфче 3ка 1.8 jti
Dead man написа:значи съм педераст
Е,най-накрая си призна...
На батко свежата връвчица....Само да ми паднеш,малиииии....![]()
van4ooo написа:... моя съм го свалял преди доста време ама с целия лук не помня как се даржи само мотора поразклатиго малко сигорно шлиците го държат,защо ще го махаш-за изгорял мотор не съм чувал все надживява лука
ataman написа:Здравей колега,
да те запитам имаш ли машинка за централно заключване ... трябва ми тая която е отзад под десния стоп. Има някакво ел.моторче в нея и моето нещо се прецака Та ако имаш такава работеща машинка дай ми цена моляте
Преди две години "жената" беше долна, мазна пача и я понаглеждах, къде си го поставя с "Фемили кейлогър"! От тогава доста бира се изпиха, но по тогавашните стандарти и антивирусни никой не я индицираше. Инсталираш, стартираш, маскираш и после четеш![]()
![]()
Night_elf написа:Ами аз съм тъмно синя .. Не съм черна
Damqn написа:Вие ме изкарахте най-големия гашник в БГ.
Стиви Джи написа:Тази сутрин на бул. Сливница преди бул. Раковски в посока Сточна гара, колега с посоченото в заглавието возило едновременно караше и си скубеше космите от ушите. Не успях да запомня номера, той като бях в потрес от възхита.
santo_trafficante написа:аз съм виждал да си бъркат в носа и да си прави топче![]()
беше син голф 3 със стикерчета на светофар
shanishlaf написа:Купуван 2 гуни
vasstop написа:Значи е време...vaskoto1 написа:гусин председателя не му е още покарала брадата през ушите, спамери ньедни!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iasen написа:пращам по курие.
vaskoto1 написа::shock баси, тфа на тая рисунка, се едно требе да си свалиш уя и да стегнеш куката-как е нарисувано...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта