ниски обороти - регулиране

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Re: ниски обороти - регулиране

Мнениеот Каспър » Пон 09 ное 2009 7:02

spectrum написа:
Golf3_97 написа:И аз сам 1.6 75 к.с. АЕЕ 97г., и на мен ми даржи сащо 650 оборота, само че боквално си прави каквото си иска. Понякога е страшен ,обаче понякога ми гасне при паркиране , както си стои перфектно но обороти и изведнаш почват да му се заиграват оборотите или пак като тръгна да спирам някаде и падат оборотите. Най често го прпави докато загрее или пак много като загрее.Ходих два пъти на диагностика само,че първият пят ма Дунев и нищо, врътна делкото искара 10 км. и пак сащото после на друг "майстор" и нищо не ми каза. Смених бобината,капачката на делкото,палеца,кабелите,свещите горивен филтар и пак нищо,отказах се от всичко и всички и си карам така .Като ми изгасне паля и трагвам и така!

Колега при мен е точно същата история и ми гасне чат пат по 100% идентичен начин ..., а днеска открих и че като припомпам спирачката намясто дакажем 7 - 8 натискания и колат след 1 - 2 секунди след припомпването тръгва да гасне ряско и падат оборотите и присветват лампите на таблото ... странно явление тепърва ще го нищя

Почистете си дроселите, адаптирайте ги, ако не помогне-нови. Spectrum вакума за сервото на спирачките се взима от всмукателния колектор посредством тънко маркуче. Провери тънкото вакумно мъркуче което влиза в колекторите, доста често се цепи и дърпа въздух.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”