Обслужване на Golf IV GTI
-
- Автомобил:
- Двигател:
Обслужване на Golf IV GTI
здравеите колеги,искам да попитам дали някои е пазарувал от Юнитреид филтри и масло,искам да сменя вси4ки филтри,горивен,маслен,въздушен и този на купето както и маслото.Понеже ми се иска вси4ко да си е оригинално питам.Ако някои знае не6то моля да ме насо4и,бос съм и в цени и в сервизи
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Re: Обслужване на Golf IV GTI
Не ходи там
Не работят добре и има много оплаквания...
viewtopic.php?f=13&t=7096 този сервиз ти препоръчвам аз

viewtopic.php?f=13&t=7096 този сервиз ти препоръчвам аз

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък ти препоръчвам тези пичове, на мен на скоро ми облужиха 1.8Т мотора и на още един познат, та ще ти свършат перфектна работа.
Почти на центъра са не са забити някъде около София, демек може да си оставиш колата и да се прибереш с маршарутка, такси или някакъв транспорт.
Приятели са ми работят съвестно, без да правят цигании, другото което е може да се разбереш с за няколко варианта по избор кой части да сменят и какви точно като марка.
Работят на добри пари също, Събота и Неделя също са на разположение в повечето случай.
viewtopic.php?f=13&t=125063
Почти на центъра са не са забити някъде около София, демек може да си оставиш колата и да се прибереш с маршарутка, такси или някакъв транспорт.
Приятели са ми работят съвестно, без да правят цигании, другото което е може да се разбереш с за няколко варианта по избор кой части да сменят и какви точно като марка.
Работят на добри пари също, Събота и Неделя също са на разположение в повечето случай.
viewtopic.php?f=13&t=125063
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Само едно не мога да разбера-не можете ли сами да си смените всичките филтри и маслото,а ви трябват сервизи?
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Аз мога и го правя, но някои хора предпочитат да дадат някой лев и да не се занимават с глупости. Което е и по-правилно по принцип, защото ако не си го правил до сега не всеки иска да се учи на колата си, а пък и няма да му вземат кой знае какви пари. Освен това, аз мисля че човека иска да направи първоначално обслужване, което означава ролки, ремъци..........
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”