Golf 2 GTI 16 V PL motor

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
litko
Автомобил:
Двигател:

Golf 2 GTI 16 V PL motor

Мнениеот litko » Нед 05 апр 2009 14:15

като зана4ало здравейте колеги.. искам да споделя за моя голф...за жалост голфа е непродаваем по няколко при4ина.. но като цяло съм абсолютно мн доволен от голфа...
1 се запалих с него заради фалсшиф бушон.. едвам го оправих... табло няма такова в бг никаде.. книжно??!!и аз се 4удих но караи... махнах му газова и си4ко понеже така беше.. та в САКАР ауто ми искаха 10000 лв за да го оправат.. демек инсталацията(аблот с бушоните) и ока4ването...добре 4е жена е от дълги години в автобранша та си намерих оригинални 4асти...а забравих да вмъкна 4е колата е на 90000 км което си е ... как да кажа мн добре...само заради това 4е колата има сантиментална стойност за мен и жена ми затова си го оправих... забележки мн по купето и вътре.. се па се е палих с него и горях около 20 секунди което не е малко говорим за огън...та дискове нови спира4ен апарат гърлинг нямам в бг аиде поръ4вай от германия 1000 лв пак ме заболя сърцето.. за да ми направат инсталацията осхте 1500 лв... стъкло предно 150 лв...и оште неща.. с две думи искам да кажа 4е за голфа до момента съм дал 10000 лв за него е дали някои ще го земе според вас хаха...но кво да ви кажа като цяло с него съм дигал 245 км и изклю4ва приположение 4е на километраж е 260.. и не мърда от пътя..купих си 4истно нова шкода фабия с вси4ки възможни екстри 1.6 16в хубав автомобил но при 150 и гоня пътя :) нямам думи с голфа кадето е по стар не мърда от пътя... а и наи страното е 4е баща и на жена ми е 4овека си го е пазил доста бог да го прости 4овека..но като цяло да не дрънкам глупости пове4е искам да кажа 4е машина ГОЛФ си е една от наи стабилните коли...аз ли4но съм мн доволен от голфа макар 4е толкова пари съм хвърлил..наи ве4е заради двигатела щото да си намеиш кола на 90000км с такъв двигател и то неизбушен.. щото ускорението си му е перфектно за 130 коня..
е мерси колеги за тарпението...
с две думи как да го продам тоя голф:)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Golf 2 GTI 16 V PL motor

Мнениеот dobrin » Нед 05 апр 2009 14:17

Ще го продадеш, като го пуснеш в продава. И цената ако е нормална съобразно състояние и пазара на автомобили от тази марка и модел, няма да имаш такива големи проблеми.
Един съвет - не очаквай да си върнеш вложените пари.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”