1 се запалих с него заради фалсшиф бушон.. едвам го оправих... табло няма такова в бг никаде.. книжно??!!и аз се 4удих но караи... махнах му газова и си4ко понеже така беше.. та в САКАР ауто ми искаха 10000 лв за да го оправат.. демек инсталацията(аблот с бушоните) и ока4ването...добре 4е жена е от дълги години в автобранша та си намерих оригинални 4асти...а забравих да вмъкна 4е колата е на 90000 км което си е ... как да кажа мн добре...само заради това 4е колата има сантиментална стойност за мен и жена ми затова си го оправих... забележки мн по купето и вътре.. се па се е палих с него и горях около 20 секунди което не е малко говорим за огън...та дискове нови спира4ен апарат гърлинг нямам в бг аиде поръ4вай от германия 1000 лв пак ме заболя сърцето.. за да ми направат инсталацията осхте 1500 лв... стъкло предно 150 лв...и оште неща.. с две думи искам да кажа 4е за голфа до момента съм дал 10000 лв за него е дали някои ще го земе според вас хаха...но кво да ви кажа като цяло с него съм дигал 245 км и изклю4ва приположение 4е на километраж е 260.. и не мърда от пътя..купих си 4истно нова шкода фабия с вси4ки възможни екстри 1.6 16в хубав автомобил но при 150 и гоня пътя

е мерси колеги за тарпението...
с две думи как да го продам тоя голф:)