Здравейте колеги,
Издуха ми се гарнитурата между турбото и изходящите колектори (1Z).Гледам е Etka да видя номера и там не са дали такава гарнитура.Та въпроса ми е траябва или не трябва да има там гарнитура.
Тази гарнитура изкара около 60-70 KKm.

Гарнитура турбо?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гарнитура турбо?
там гарнитура няма 

- valerius
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Там няма гарнитура. Турбината ляга директно на колектора. Има на турбината към ауспуха. Тя е ламаринка. Преди време при сваляне на турбото при монтаж забелязах, че няма гарнитура и помислих, че съм я изгубил. Обиколих 2-3 морги и разгледах 10-тина мотора.. нямаха гарнитури между колектора и турбината.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако ти изпуска от там
отиди при някои които прави гьрнета
има едно нещо казват му цимент мажеш тьнко завиваш и след 5 мин сместа става твьрда като цимент
аз имам цимент м/у колектора и турбинката на фиата
преди това беше с кингерит и го издуха а с тва се кара все на яко гас и не е мрьднало
отиди при някои които прави гьрнета
има едно нещо казват му цимент мажеш тьнко завиваш и след 5 мин сместа става твьрда като цимент
аз имам цимент м/у колектора и турбинката на фиата
преди това беше с кингерит и го издуха а с тва се кара все на яко гас и не е мрьднало
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Изрежи си гарнитура от 0,5 -0,8 алуминиева или медна ламарина. Ако имаш по тънка ползвай 2-3 една върху друга, но за предпочитане е единична от гореспоменатата дебелина и забравяш за проблема.
-
- Автомобил:
- Двигател:
А да ви попитам какви са последиците от това ,защото и аз имам изпускане,незнам дали има гарнитура или няма но заради това ме съмнява 4е колата ми върви и не върви,сякаш турбото ми не надува добре и не се чува,а в моменти всичко е супер,върви си добре,чува се, но не предполагам да е друго защото вече смених дебитомер,Н75 вакумите геометрия е чистена,това ми остана но не знам може ли да е от това изпускане защото май е при изпускателните,но не си го разбирам някак,нали тези газове вече са навлезли,или си го обяснявам погрешно не разбирам за това питам,моля за помощ 

Върни се в “Дизелови агрегати”