как да увелича конете
-
nikors
- Автомобил:
- Двигател:
как да увелича конете
здравеите колеги,искам да попитам как мога да вдигна конете на голфа ми поне малко,имали некви начини мотора е 1.8 моно 90кс 93година.пробвах сас спортен филтар стана по паргава но друго можели дасе направи,дюза или гориво?????
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Re: как да увелича конете
Колега има цял раздел за тази цел ... вземи си семки и почни да четеш има доста изписано. 
- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
има и лесно има и трудно
по лесно-вземи си VR6 или 1.8T или дизел 150 коня и с малко преработки отиваш на 200+ коня
по трудно-да вземеш ти да си го турбинираш,тогава нямаш си и напредстава в какви филми се забъркваш
все пак ето тук в тази тема по-надоло колегата misho_golfa е постнал клубните проекти разгледай силовите viewtopic.php?f=9&t=99412

по лесно-вземи си VR6 или 1.8T или дизел 150 коня и с малко преработки отиваш на 200+ коня
по трудно-да вземеш ти да си го турбинираш,тогава нямаш си и напредстава в какви филми се забъркваш
все пак ето тук в тази тема по-надоло колегата misho_golfa е постнал клубните проекти разгледай силовите viewtopic.php?f=9&t=99412

- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
махни катализатора,един чип,делкото на предварение към 30-33градуса и слагаш само 98 и се радваш на бегачката която ще гори над 10 www.tuning.bg 

-
nikors
- Автомобил:
- Двигател:
ок мерси эа инфото колеги 
по голям дросел, резервоар и горивна помпа от гти накараи тая дюза да пуска повече гориво,спортни валове, бутала,спортно изпускателни колектори, предверение на искрата 100 октана гориво... ииии така, да ти кажа чесно незнам кво ше се получи. 
Lamzi написа:по голям дросел, резервоар и горивна помпа от гти накараи тая дюза да пуска повече гориво,спортни валове, бутала,спортно изпускателни колектори, предверение на искрата 100 октана гориво... ииии така, да ти кажа чесно незнам кво ше се получи.
ииии.. за тези пари си купи АБФ мотор
RS1 написа:Lamzi написа:по голям дросел, резервоар и горивна помпа от гти накараи тая дюза да пуска повече гориво,спортни валове, бутала,спортно изпускателни колектори, предверение на искрата 100 октана гориво... ииии така, да ти кажа чесно незнам кво ше се получи.
вземи го от устата
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Най-тънкия възможен тЮнинг:
Спортно филтърче, чипче, катализатора да изчезне, евентуално едно разпределително валче, по-високо октаново горивце и това е
За сериозни извращения (дросели, генерации, турбини и тн.) отиваш в тЮнинг раздела и започва да те боли джоба
Както добре знам с пръдня боя не става
Бегачките са за плащачите!
Оптималният вариант е да си закупиш фабрично по-мощен автомобил.
Спортно филтърче, чипче, катализатора да изчезне, евентуално едно разпределително валче, по-високо октаново горивце и това е
За сериозни извращения (дросели, генерации, турбини и тн.) отиваш в тЮнинг раздела и започва да те боли джоба
Както добре знам с пръдня боя не става
Бегачките са за плащачите!
Оптималният вариант е да си закупиш фабрично по-мощен автомобил.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
за да увеличиш конете с повече най-лесния вариянт е:купи още коне,приеми го сериозно или не ив двата смисъла съм прав
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Продай я примерно за 3к лева не ти знам колата но г/д толкова!и за 6к има нечовешки абф-ки в продава!Ако не си вземи по евтин но не ти го препоръчвам пак ще налееш същите кинти!За 500-1500 кинта не можеш да докараш абс да върви колкото абф-а пък и да го докараш мотора няма да изкара мн
успех
успехRe: как да увелича конете
Lamzi написа:RS1 написа:Lamzi написа:по голям дросел, резервоар и горивна помпа от гти накараи тая дюза да пуска повече гориво,спортни валове, бутала,спортно изпускателни колектори, предверение на искрата 100 октана гориво... ииии така, да ти кажа чесно незнам кво ше се получи.
вземи го от устата
В духа на темата, малко няма смисъл да надуваш мотор, който ще стане по-малко коне за повече пари от по-голям мотор за по-малко парички. Аз лично смених от 2е на абф и съм щастлив, че ми изпадна евтино мотора. Иначе направи си една сметка колко искаш да надуеш твоята колица, колко пари ще ти трябват за това (включи си труда) бий чертата и виж за тези парички какво се продава на пазара. Ако няма нищо смислено, тогава наливай в твоята, но имай на идея, че и да тръгнеш да я продаваш ги пиши загубени поне половината от вложените средства. Дано да стигнеш до разумно решение! Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”