Русенски срещи - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
hristiqn84
Автомобил:
Двигател:

Re: Русенски срещи!

Мнениеот hristiqn84 » Чет 02 апр 2009 7:38

някой ще ходи ли на крушунските водопади на 11,12 април

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Чет 02 апр 2009 9:13

За сега съм май само аз

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 02 апр 2009 17:40

Кой събира парите сега?Аз не идвам на срещите,но искам да дам своя принос за каузата.Пък и може да поговорим аз с какво мога да помогна.Знам че Коко и Знайнайнай ме мислят за несериозен,но се надявам това да се промени.

Калоян Крумов
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пет 03 апр 2009 12:08

Касата стои в Знайнайнай, всяка неделя на ОМВ ..заповядай

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пет 03 апр 2009 14:56

Там е работата че на мен ми е трудно да намирам време в неделя и затова по принцип не идвам.Тази неделя ще направя всичко възможно да дойда.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 05 апр 2009 7:04

Айде на седянката :D Ще помоля всички колеги да са точни че пак съм нощна :cry:

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Нед 05 апр 2009 8:49

znainainai написа:Айде на седянката :D Ще полмоля всички колеги да са точни че пак съм нощна :cry:

Ще се постарая днес да направя всичко възможно и да дойда, за да дам скромния си принос за каузата.

Потребителски аватар
Mamaligar
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Mamaligar » Нед 05 апр 2009 8:57

и аз съм на линия днеска

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Нед 05 апр 2009 9:26

И аз правя всичко възможно да се появя.Ако видите сива Тойота Корола да са огледа странно на ОМВ-ти ми помахайте,за да ви намеря по-лесно :wink:

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Нед 05 апр 2009 13:43

Aз отпадам, ще пътувам, с Петко ще се чуя самосиндикално :(

Потребителски аватар
eras3r
Автомобил: Citroen C5 2014г
Двигател: 2 0hdi 163hp
Контакти:

Мнениеот eras3r » Нед 05 апр 2009 22:11

Sorry за днеска, но изникна неочаквано пътуване до яз. Йовковци :) прекрасно местенце... :) Другата неделя (11.04) съм на линия а по другата съм с VW Passat'a :)

п.п. 1z до по другата неделя пак си помисли :drunk :)

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пон 06 апр 2009 6:54

Ей колега los_tigros добре че "дойде" вече се убедих на 100% че си несериозен. Толкова ли не можеш да отделиш 5 мин от ценното си време?
los_tigros написа:Кой събира парите сега?Аз не идвам на срещите,но искам да дам своя принос за каузата.Пък и може да поговорим аз с какво мога да помогна.Знам че Коко и Знайнайнай ме мислят за несериозен,но се надявам това да се промени.

Как да те мислим за сериозен със календарите беше същата работа "запазете ми ги" Е пазихме ги и кво не благоволи да си ги вземеш а през времето докато ти ги пазехме имаше колеги дето искаха календари а за тях нямаше щото "ги пазим" :evil:
Както знаят всички телефоните ми са включени денонощно ако имаше желание щеше да ме намериш а не само да лаеш месечината :!: :idea:
Яд ме е щото трябваше да правя простотии в градски условия че да не закъснея за работа само и само да те изчакам максимално дълго защото бях нощна смяна.
Тази благородна кауза НЕ Е НЕЩО СЪС КОЕТО ДА СИ ПРАВИШ ТАШАК или участваш или си правиш пас а не ше дойда няма да дойда :!: :!: :!:
Явно не си стъпвал в детски дом на мен ми се изправиха косите :horror: и ми се насълзиха очите при видът на невинните деца които няма кой една вафла от 25ст. да им купи :cry:
Евала на The Red Guy въпреки че му излезе ангажимент и не можеше да присъства на сбирката пича ми се обади дойде на мястото на което бях в момента и даде своят принос за каузата :bowdown :bowdown :bowdown

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пон 06 апр 2009 8:44

Мисля че написах че по принцип в неделя нямам време за срещи.И че ЩЕ СЕ ОПИТАМ да дойда.Не стана.Както и да е.Все пак през седмицата ще ти звънна да ти дам пари.Другото не е важно.

М/у другото причината да не успея да дойда е доволно уважителна,но няма да я споделя защото не е твоя работа.

Потребителски аватар
hristiqn84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hristiqn84 » Чет 09 апр 2009 22:55

нещо за 11 и 12 има ли организация че ми се ходи ама май на никой друг не му зе ходи дайте да напрайм нещо :bowdown

Калоян Крумов
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Чет 09 апр 2009 23:42

hristiqn84 написа:нещо за 11 и 12 има ли организация че ми се ходи ама май на никой друг не му зе ходи дайте да напрайм нещо :bowdown

За момента ще съм сам с мойта приятелка ...и ще имам място за още хора. Утре ще разбера дали още един приятел с неговата ще идват, ако няма да идват с нас имам свободни места....Но ще съм с приспиване...ако искаш ми звънни 0878 794789..в събота около 7:30 ще тръгвам от русе, за да мога да съм около 8:30 на търново за среща с останалите от североизточна България

Върни се в “Организационен”