Колеги значи проблема ми е следния:
Преди няколко дни си вкарах колата съвсем нормално в гаража без проблеми без нищо... на следващия ден реших да я изкарам и изникна проблем с паленето. След като запаля оборотите полудяват и започват нагоре надоло.Помислих, че нямам бензин, налях обаче проблема си остана.... след като запаля след известно време оборотите се нормализират.... и по време на каране от време на време започват пак да играят и след това се оправят. Двигателя е 1.6ми 75коня от 93 година. Ако може дайте някакви предположения... щото иначе сервиз... поне да знам какво може да е. Благодаря Ви.

Проблем с Оборотите
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с Оборотите
Последна промяна от ivandobrev на Пет 27 мар 2009 19:20, променено общо 1 път.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Оборотите
тампон на моно-то,темп. датчик,стъпков мотор,кабели,свещи,бобина,дроселна клапа,дистр. капачка палец,датчик хол,.......................наи лесното решение е комп. диагностика! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
със сигорност е стъпковият мотор.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
valentino написа:със сигорност е стъпковият мотор.
ти пък откъде си толкова сигурен,да не и прави диагностика

- vw_manqk
- Автомобил:
- Двигател:
Колега на едно голфче 1.6 4-ка се получи същото сътринта като го запалихме и оборотите удариха 7к като е студен и после едвам запали,оказа се температурен датчик.Успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги има още една подробност, която има... като сляза от колата и затварям вратата и ме удря лек ток... ? Мерси за мненията
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
ivandobrev написа:Колеги има още една подробност, която има... като сляза от колата и затварям вратата и ме удря лек ток... ? Мерси за мненията
нормално е понякои път да те удря "лек ток",и аз съм така почти всеки път!отговора е наи вероятно статично електричество.сложи си от онези гумените лентички да се влачат отзад по земята като едно време на руските и ще спре!
до вчера и моя беше така същия мотор е..оказа се бобина и кабеляци 200 кинта

- paf4o_84
- Автомобил:
- Двигател:
имам голф 2 ГТИ модел 87. Прим мен оборотите играят само когато автомобила е студен. Възможно ли е тогава да е само от пусковото моторче или остава и всичко изброено по горе?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще го закарам и аз на диагностика.... да видим кво ще кажат.. 'ма ся нямам време 

-
- Автомобил:
- Двигател:
И все ощя нямям време.... но въпроса ми е като закарам колата... Ако тя е в нормално състояние дали ще отчете нещо на диагностиката.... Зощото има моменти когато си пали нормално и си държи обороти... и изведнъж започват колебанията в оборотите ..... Вчера например не искаше да запали с много въртенета... и накрая след малка почивка запали от рас. И по пътя към вкъщи нямаше проблем.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”