Ники е ГОЛЯМ човек и ГОЛЯМ майстор. Казвам го на всички. Една седмица "уйдисва" на мойте капризи и на четворката ми.
@Ники - да ти е сладка ракията и да ти е живо и здраво семейството. На другото - *би мама му!

Клубен сервиз Герман - VAG Сервиз Герман
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Re: КЛУБЕН СЕРВИЗ - Герман - niksi
Наскоро си купих Фолксваген Шаран и трабваше да направя стандартното обслужване.От форума научих за сервиза в Герман и реших да се възползвам от услугите на Ники и Мишо. Изключително съм доволен от коректното отношение и професионално свършената работа.Благодаря ви момчета!
- ВАН
- Автомобил: VW Golf II 1991 1.6 Keihin
- Двигател: PN
myrshavija написа:"Лошите" хора пак ми направиха колата.
![]()

въпреки редките ми посещения(голфа мрази да се троши), винаги NIKSI ми е решавал проблемите !!!
- krisbul
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: BCB
- Контакти:
Отново Благодарности момчета! Наистина съм много доволен от окачването, усещането е като в нова кола.. Благодаря ви и за одзивчивоста,винаги!
Много благодаря на Мишо и Ники
Разбраха за сериозността и бързината на проблема ми и още същия ден ми казаха да се "явя" в Герман, макар многото чакащи коли и отхвърлени телефонни разговоти за след празниците, аз бях там.
Евала на Мишо, който запали собствена си кола и започна да се разкарва заради мен.
Момчета, ЗЛАТНИ СТЕ

Разбраха за сериозността и бързината на проблема ми и още същия ден ми казаха да се "явя" в Герман, макар многото чакащи коли и отхвърлени телефонни разговоти за след празниците, аз бях там.
Евала на Мишо, който запали собствена си кола и започна да се разкарва заради мен.
Момчета, ЗЛАТНИ СТЕ

- vankat-2
- Автомобил:
- Двигател:
преди ходене в Герман
на тръгване от Герман
само дето неможах да

на тръгване от Герман

само дето неможах да

- the_FAN76
- Автомобил: VW Golf III 1.4
- Двигател: ABD 1993
- Контакти:

Колата не слуша....

Напомням само
...а на оня дето до селото стигнал само и не могъл да намери сервиза

не ти трябва телефон бе - питай !
Здравейте на всички,
Вчера 28.04.2009 бях в сервиза и останах много доволен от Ники и Мишо. Купих наскоро голф 3, 95 год., 1.6 mi, 75 к.с и трябваше да сменям масло, маслен филтър, ангренажен ремък и ролка, обслужващ ремък и ролка, тампони на амортисьорите, лагери на кормилото горе и долу-за няколко часа момчетата се справиха отлично.
Вчера 28.04.2009 бях в сервиза и останах много доволен от Ники и Мишо. Купих наскоро голф 3, 95 год., 1.6 mi, 75 к.с и трябваше да сменям масло, маслен филтър, ангренажен ремък и ролка, обслужващ ремък и ролка, тампони на амортисьорите, лагери на кормилото горе и долу-за няколко часа момчетата се справиха отлично.
Хиляди благодарности за перфектния ремонт на тъмновиолетовия Голф 3 и прекрасното салонче дето ми сложихте!!!
Обещавам от сега нататък да ви докарвам частите по-бързо!!!

Обещавам от сега нататък да ви докарвам частите по-бързо!!!

И аз да похваля Ники, макар и със закъснение.
Смяна на агр.ремък, ролки,ролка алтернатор и предни накладки. Добра работа, акуратно и компетентно с добро отношение към колата и клиента. Няма проблем да гледаш какво ти правят с колата, консултации на ниво, да си избереш р.ч. и т.н. Изобщо едно голямо изключение от "съвременния майсторлък".
Да си жив и здрав, че то и по празниците не те оставихме на мира!
Смяна на агр.ремък, ролки,ролка алтернатор и предни накладки. Добра работа, акуратно и компетентно с добро отношение към колата и клиента. Няма проблем да гледаш какво ти правят с колата, консултации на ниво, да си избереш р.ч. и т.н. Изобщо едно голямо изключение от "съвременния майсторлък".
Да си жив и здрав, че то и по празниците не те оставихме на мира!

Още веднъж искам да похваля Ники и Мишо. Изтече ми антифриза в краката / спукано радиаторче/-става въпрос за голф 3, 1.6 mi, 75 кс. Обадих се на Ники и по телефона ми каза как да направя байпас на двата маркуча, за да не продължава процеса наливане на вода в казанчето и теч в купето
. Приеха ме веднага и за норматив разглобиха,смениха казанчето и пак я сглобиха голфа./Нямах представа до момента какво приключение е това- за смяна на това радиаторче,трябва да се разглоби половината кола. Цялата процедура отне не повече от 2 часа.
Да сте живи и здрави и двамата и все така да продължавате в бъдеще

Да сте живи и здрави и двамата и все така да продължавате в бъдеще

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Мишо помогна акумулатора ми да не издъхне
Смяна на четки за норматив!

- Legolas
- Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Много много благодарности на Ники и Мишо за бързата, и точна подмяна на кулера ми. Живи и здрави момчета, както и Вашите семейства.
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Нямат грешка. Неска предприех пътуване на 300 км, като колата току що беше излязла от хирургическа операция при бате Ники. Ник'ъв проблем. ЕВАЛА
Може да им се разчита напълно 

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”