Потребители и професиите им
- Lady_DIABLO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хайде и аз да се изкажа:
5-6 години продавах компютри с едни не много "оправни" хора(как издържахме толкоз
). После като "потънахме" се преместих на сегашната си работа - Нещо като компютърен администратор с широко поле на действие. (Абе стане ли дума за компютър аз требе да го свърша). в една фирма за Авточасти.
Преди това съм учил строителен техникум и там установих, че образуванието в България много куца. Затова го зарязах и се главих чирак. Успях да усвоя доста неща - Като Шпахловка или Шпакловка(както и да се пише- въпроса е спорен).и други такива строителни... Е не мога да зидам
Та това съм аз...
5-6 години продавах компютри с едни не много "оправни" хора(как издържахме толкоз

Преди това съм учил строителен техникум и там установих, че образуванието в България много куца. Затова го зарязах и се главих чирак. Успях да усвоя доста неща - Като Шпахловка или Шпакловка(както и да се пише- въпроса е спорен).и други такива строителни... Е не мога да зидам

- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
И аз да кажа ;)
Колеги занимавам се с GSM, PDA, GPS Системи (внос, продажба и сервиз) Поддръжка на компютърни системи и мрежи.