покупка на vr6
покупка на vr6
има ли смисъл да се докарва vr6 от италия при положение че акциза му е 4480.00 лева и самия голф ще е още 4 5000... имаме и автовоз за около 800лв. и тук вече имаме еко такса застраховка гражданса отговорност номера талони и сички там комисионни в кат... може ли да се намери vr6 на добри пари тук или да го търся скъпо отвън.
Re: покупка на vr6
Преди месец ми попадна една оферта за 2.8 95та за 6800лв. Не съм го гледал, но за тази цена ми се стори малко странно имайки в предвид цитираният от теб акциз. Колата била търкаляна по БГ пътища доста време.
-
uberko
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, аз сериозно съм се замислил за VR6, но единствено с регистрирането му с друг двигател, някой ABS или ABD. Ако си намериш човек да направи читаво трансплантациите за пред "органите" на реда. Ще спестиш около 4000лв само първоначално от безумния акциз, а след това и от данъци.
акциза зависи дали е по дин или сеа но се си е 4000... аз лично търся точно такова 2.8 но съм напът да се разубеда. защото за тия 14 000 които съм приготвил ще взема хонда прелюд 2.2vtec 4x4 99-а година, затова питам дали за добри пари мож да се намери 2.8 тук или трябва за много пари да се докара до тук.
- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
тук във форума един колега продаваше наскоро само двигател мисля със всичкото около 1800 лева и ако не ме лъже паметта акциза беше платен само ти трябва едно купе и ти си човека

едит:ето и темата viewtopic.php?f=57&t=137158

едит:ето и темата viewtopic.php?f=57&t=137158
да само дето аз имам платформа от 1.6 и ще трябва да семеня цялото окачване спирачна система и прочие... дали пак няма да се направи голямо безмислено изваждане...
Lamzi написа:да само дето аз имам платформа от 1.6 и ще трябва да семеня цялото окачване спирачна система и прочие... дали пак няма да се направи голямо безмислено изваждане...
И мнооогооо играчка и нерви!!!
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Тука във форума се продаваше един вр6 за 4-5000лв
А и други оферти съм срещал за подобни пари. Мисля че ако се вземе от тук ще е по евтино
А и други оферти съм срещал за подобни пари. Мисля че ако се вземе от тук ще е по евтино
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
С тия кинти можеш да с ивземеш нещо пъти по-добро от дърт голф с голям мотор! ыспех!
mania написа:С тия кинти можеш да с ивземеш нещо пъти по-добро от дърт голф с голям мотор! ыспех!
да ама не ми се кара и нещо ново с малак мотор...
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Ако не намериш изгоден ВР6 май ще караш Хонда. Имаше Сивици 1.6 втек 160 коня много по евтини и страхотни бегачки. Пък и на ВР6цата разхода ще е двоен на Хондата (хваля е нищо, че съм ФВ манияк)
-
milenski_77
- Автомобил: Passat B7 variant
- Двигател: CFFB
Колеги само да ви кажа, че преди няколко дни разбрах как става номера да се вкара кола без да и се плати акциза.
Така че може да се купи и евтин VR6 в България.
Номера е следния: прави се фирма на някой циганин в София.Вкарваш акцизна кола и я регистрираш на фирмата на циганина в София. Акциз на ти търсят за регистрацията а ти дават номерата и талоните.
На следващия ден колата се прехвърля в някой друг град с други номера и на физическо лице.
И от тук нататък вече си става напълно легална.
Акциза се търси от фирмата на циганина, но понеже той няма нищо и да го осъдят нищо немогат да му вземат.
Засега схемата върви, но не се знае докога.
Така че може да се купи и евтин VR6 в България.
Номера е следния: прави се фирма на някой циганин в София.Вкарваш акцизна кола и я регистрираш на фирмата на циганина в София. Акциз на ти търсят за регистрацията а ти дават номерата и талоните.
На следващия ден колата се прехвърля в някой друг град с други номера и на физическо лице.
И от тук нататък вече си става напълно легална.
Акциза се търси от фирмата на циганина, но понеже той няма нищо и да го осъдят нищо немогат да му вземат.
Засега схемата върви, но не се знае докога.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Да бе той верно е бегачка ама ше имаш зверски данъци, ремонти и щуротии по него. Ще си първия, но си прецени парите. А иначе хонда та е аналогичния вариант с по-маллко кинти... Ти си знаеш мераците, но според мен ВР6 на поне 12 години си е загуба на средства. Успех!
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Сега говорят нещо за премахване на акциза, нека всички почакаме с покупките на бегачки.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”