Тръгване на Софийска група за Крушунски водопади!!!
- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Тръгване на Софийска група за Крушунски водопади!!!
Много Благодаря все пак за оказаното съдействие....... Ще се видиме, а Алекс и Иво вие от къде ще тръгнете , че може да се чакаме и да се доберем заедно до SHell ...... А на теб hooligans още не си забравил, ама Благодарско

- alpine_j
- Автомобил: Golf Country
- Двигател:
emohrisstov написа:Искам ми се да дойда, но съм нисък и ако ще се минава по някви чукари, забравям
Някой колега може ли да опише точния маршрут, по който ще се минава?
Виж ние с това тръгваме ,като мислим да я свалим още малко
: 
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Spasov_G написа:Много Благодаря все пак за оказаното съдействие....... Ще се видиме, а Алекс и Иво вие от къде ще тръгнете , че може да се чакаме и да се доберем заедно до SHell ...... А на теб hooligans още не си забравил, ама Благодарско![]()
![]()
Принципно идеята е аз тръгвам от люлин, после се прехвърлям при нея в ОК и натам по околомръсното
- GOLF
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Ако има някой, който мисли или ще минава през идеалния център или някъде около него, да драсне едно Л.С.
да се разберем нещо.
да се разберем нещо.

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
GOLF написа:Ако има някой, който мисли или ще минава през идеалния център или някъде около него, да драсне едно Л.С.
да се разберем нещо.
ама ти в Едеалния център ли си бе
аз тръгвам от баня Мадара, ти без кола ли си, що?
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Аз май ще идвам от кв.Стрелбище такаче няма да тръгвам с люлинската и надежденската група.GOLF написа:Ако има някой, който мисли или ще минава през идеалния център или някъде около него, да драсне едно Л.С.
да се разберем нещо.
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
pironski написа:Аз май ще идвам от кв.Стрелбище такаче няма да тръгвам с люлинската и надежденската група.GOLF написа:Ако има някой, който мисли или ще минава през идеалния център или някъде около него, да драсне едно Л.С.
да се разберем нещо.
а с коя група
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Ами може да се присъединя към вас,ама зависи от каде ще минавате с колегите от младост?hooligans написа:pironski написа:Аз май ще идвам от кв.Стрелбище такаче няма да тръгвам с люлинската и надежденската група.GOLF написа:Ако има някой, който мисли или ще минава през идеалния център или някъде около него, да драсне едно Л.С.
да се разберем нещо.
![]()
а с коя група
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
Привет на всички!
За Софийската група - извадка от описанието на маршрутите, което сложих в основната тема:
От София и западна България: АМ "Хемус", на "Стрелките" в дясно посока Варна, на Абланица - посока Ловеч (има една по-ранна отбивка преди Микре - не я ползвайте!!)- на входа на Ловеч има бензиностанция и табела надясно за Ловеч - подминавате я и продължавате направо по баирчето, минавате тунела и продължавате по околовръстното, след 2-3 км. има отбивка надясно за Летница и Левски, покрай затвора - 30-ина км. по-нататък е Александрово (познава се че шосето в селото е двупосочно с тревна площ по средата) там табела надясно посока Чавдарци (табелата за Крушуна я няма вече) - 8 км през Чавдарци и сте в Крушуна. На центъра на площада надясно и нагоре. Пътя е перфектен, изключая 300-400 м. павета на изхода от Александрово
Весело изкарване от мен!
За Софийската група - извадка от описанието на маршрутите, което сложих в основната тема:
От София и западна България: АМ "Хемус", на "Стрелките" в дясно посока Варна, на Абланица - посока Ловеч (има една по-ранна отбивка преди Микре - не я ползвайте!!)- на входа на Ловеч има бензиностанция и табела надясно за Ловеч - подминавате я и продължавате направо по баирчето, минавате тунела и продължавате по околовръстното, след 2-3 км. има отбивка надясно за Летница и Левски, покрай затвора - 30-ина км. по-нататък е Александрово (познава се че шосето в селото е двупосочно с тревна площ по средата) там табела надясно посока Чавдарци (табелата за Крушуна я няма вече) - 8 км през Чавдарци и сте в Крушуна. На центъра на площада надясно и нагоре. Пътя е перфектен, изключая 300-400 м. павета на изхода от Александрово
Весело изкарване от мен!
Последна промяна от dimitarpetrov на Вто 07 апр 2009 18:37, променено общо 1 път.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
pironski написа:Ами може да се присъединя към вас,ама зависи от каде ще минавате с колегите от младост?hooligans написа:pironski написа:Аз май ще идвам от кв.Стрелбище такаче няма да тръгвам с люлинската и надежденската група.GOLF написа:Ако има някой, който мисли или ще минава през идеалния център или някъде около него, да драсне едно Л.С.
да се разберем нещо.
![]()
а с коя група
Ще се писъединиме към всички на Шела на Хемус!
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
Bobi_S13 написа:pironski написа:Ами може да се присъединя към вас,ама зависи от каде ще минавате с колегите от младост?hooligans написа:pironski написа:Аз май ще идвам от кв.Стрелбище такаче няма да тръгвам с люлинската и надежденската група.GOLF написа:Ако има някой, който мисли или ще минава през идеалния център или някъде около него, да драсне едно Л.С.
да се разберем нещо.
![]()
а с коя група
Ще се писъединиме към всички на Шела на Хемус!
По-добре се съберете на Лукойл-а на Богров (при сервиза ГИ "Фобос", преди отбивката за Елин Пелин)- много място за паркиране, никаква навалица и огромно кафене
На Шела винаги е тъпканица

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
dimitarpetrov написа:По-добре се съберете на Лукойл-а на Богров (при сервиза ГИ "Фобос", преди отбивката за Елин Пелин)- много място за паркиране, никаква навалица и огромно кафене![]()
На Шела винаги е тъпканица
Струва ми се много добра идея.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Идея:
Група от Люлин тръгва, минава през Овча купел, там събира още някоя кола, от там през околомръсното, събираме се с групата от Младост, и там вече лукойл или шел, все едно, и двете не ги знам къде са
Група от Люлин тръгва, минава през Овча купел, там събира още някоя кола, от там през околомръсното, събираме се с групата от Младост, и там вече лукойл или шел, все едно, и двете не ги знам къде са

- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien погледни пред последния ми пост в който се пробвах да гадая къде се намира Sheel и в крайна сметка се оказах прав , а това потвърди hooligans ....... На изхода за Русе към Богров, като караш по околомръсното както казваш ти завиваш за Богров ( слизаш от околовръстен път ) и първата срещната бензиностанция на Shell сме ние , а Лукойл се намира километър надолу по същия път ...
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
ISRalien написа:Идея:
ПАК ни забравихте от гоце делчев