От какво зависи возията?
Re: От какво зависи возията?
Колеги като искате на не ви тропа и скърцат си взимате W140
и приключвате с въпроса....А за окачаването на голфа няма какво да го коментираме доказлао се е отдавна в нашите ''хубави'' пътища

- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
всички хечбеци скърцат, това е!
и служебният Prius включително.... кво да ви кажа.
и служебният Prius включително.... кво да ви кажа.
- sstambo
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: BVK 2007
от нашите пьтища ,надали има бяла дьржава в която сменят амортисьори по няколко пьти в годината както и предницата,според мен никога няма да видиме тук хубави пьтища.
леги като искате на не ви тропа и скърцат си взимате W140и приключвате с въпроса....А за окачаването на голфа няма какво да го коментираме доказлао се е отдавна в нашите ''хубави'' пътища
Или пък Volkswagen Phaeton W12

http://www.youtube.com/watch?v=KmGNRMOpg7E
-
- Автомобил:
- Двигател:
изчетох всички мнения и накрая да ви кажа моето неможе да се правят сравнения за пътища и автомовили в света и нашата БАНАНОВА РЕПУБЛИКА
франция и италия коли не правят но пътища №1

REINGER написа:изчетох всички мнения и накрая да ви кажа моето неможе да се правят сравнения за пътища и автомовили в света и нашата БАНАНОВА РЕПУБЛИКА![]()
![]()
![]()
Мани мани, по празниците минах през Айтос-Провадия(Айтоски проход) и от към Айтос има една отсечка да ти изпадат пломби, зъби... ужас, ама то само там да беше

- Peychev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за това като си купувам кола - само от чужбина
голфарката ми за 3 години и 60 000 км из българия така се разтрака из купето, че не се трае
голфарката ми за 3 години и 60 000 км из българия така се разтрака из купето, че не се трае
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
sstambo написа:от нашите пьтища ,надали има бяла дьржава в която сменят амортисьори по няколко пьти в годината както и предницата,според мен никога няма да видиме тук хубави пьтища.
Не знам колко често сменят амортисьори - Голфчето си пристигна с Монро от Германия - 6 години и половина 83000 км. - още са си в норма - според тестера в D&N - а колко са търкаляни в Германия - не знам
Вече никоя авточаст - било и от най-реномирана марка няма същата надеждност , както старото производство

- razbiva4a8435
- Автомобил:
- Двигател:
а моя голф вози като каруца за какво ли те патищата не струват в българия ама по принцип съм с спортно окачване с ниски гуми а всичко е сменено и вози като каруца ама аз съм свикнал музиката на 6 :Д и въпроса разрешен а немога да си сложа по големи гуми с тва окачване щте опира а е вече съм свикнал :Д

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”