Успяхме да издействаме разрешение от ЕКО да поставим кутии в бензиностанциите! Тия дни ще се опитам да направим някакви кутии и да действаме. Чакам заявка от желаещи по отделните градове, които да отговарят за кутиите - да им намерят място в бензиностанцията, да минават през ден-два да следят постъпленията. Който има такова желание може да го напише тук или на ЛС. Вече е почти 100% сигурно къде ще бъде мероприятието следобяд в Русе - на самия площад, до централния фонтан. Ще се влиза с автомобилите през паркинга на хотел Дунав, като само участниците в двете дисциплини ще бъдат допускани до определената за това зона - ще я оградим с ленти и знаменца, ще имаме шатра или две за рекламните материали и т.н.
Аз мога да се ангажирам за Варна. Идната седмица ми е сравнително свободна. Само по Великден няма да съм във Варна и ще се наложи кутията да остане без надзор 3-4 дни Дай малко разяснения...... кутиите до 19.04 ли ще стоят? ние ли ще си ги изработим или ще ни ги пратите от София (ако аз я правя ще е ужасно грозна )?
За направата на кутиите съм говорил да се заемем с Голфъра и да ги направим. Ще ги държим до последно по бензиностанциите, и ден два преди това ще ги свалим. Даже може да се вземат на първи и на втори направо да се донесат в Русе, защото там ще ги сложим на мястото на провеждане на мероприятието следобяд, и след това ще уточним събраната сума.