адско триене на гума :(
адско триене на гума :(
колеги надявам се да ми помогнете проблема е следния от няколко дена голфа скарцая яко на гума се едно се трие в нещо и се чува адски много и в купето и отвън адски много смених сичко по носачите тоет двата тампона и двата шарнира сменени са и тампоните на кормилната щанга надявам се че ще ми дадете някаква насока каде да търся проблема мерси предварително
- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Re: адско триене на гума :(
А тампоните на амортесиорите??? че и на мен същото ми се получи и ега сичко е ОК. 

- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Бауууууу е това немога да ти кажа как да разбереш освен ако не ги смениш де. За Г2 са околу 20 кинта и смяната още 30 и си готов с 70 кинта назад.
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
А дали не е от лагер главина? 

-
- Автомобил:
- Двигател:
А дали не е пистов ремък?
pipkov написа:тях несам ги пипал досега как да разбера 1000% дали е от тях
Здрасти колега, пробвай следното: вдигни колата на крик, хвани гумата и я повдигни на горе (при отворен преден капак, за да гледаш упората и чуваш

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
А на място като я натискаш отпред нагоре надолу, скърца ли? Тампон е това и най-вероятно на амортесьора, както каза един колега по-горе.
колеги неска ми опраиха проблема немога да повяряам от тва напрао неможах да повярвам бяха тампоните на стабилизиращата щанга сменях ги с нови преди около 2000 км и ся пак на ново просто какви боклуци ни продават тея старите ги купих от ауто плус братче и беха ментета маи толкоз барзо да се преебат не е истина напрао ся да видим новите колко ше карат но мерси на всички за отзивчивостта поздрави
- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
pipkov написа:колеги неска ми опраиха проблема немога да повяряам от тва напрао неможах да повярвам бяха тампоните на стабилизиращата щанга сменях ги с нови преди около 2000 км и ся пак на ново просто какви боклуци ни продават тея старите ги купих от ауто плус братче и беха ментета маи толкоз барзо да се преебат не е истина напрао ся да видим новите колко ше карат но мерси на всички за отзивчивостта поздрави
новите ако са като старите и с тях ще е същото! то от ментета какво да очакваш

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”