дразнеща е , една такава захабена леко избеляла,
ясно ми е, че с претапициране става, ама някой да има начин с нещо да я напръскам или някаква друга идея
говоря за корите на вратите, има една малка част, която е от черен плат

Освежаване на тапицерията на корите?
- pavlin-gt
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Освежаване на тапицерията на корите?
Мойта я изпрах и стана като нова,а имаше вид точно като избеляла.
Другия вариянт е черен спреи за текстил,или претапициране
Другия вариянт е черен спреи за текстил,или претапициране
- NIKeSh0
- Автомобил:
- Двигател:
Купуваш си от един магазин за перилни препарати обезмаслител пръскаш с него след това търкаш с четка обираш с парцал мръсната пяна и си готов (Същото се отнася и за кожата) Работя на автомивка днес прах салона на един голф 3 изцяло кожа ... стана перфектен . Ако има интерес утре , ако дойде някоя кола за пране пак ще направя снимки на операцийте. Надявам се да бях полезен !
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
NIKeSh0 написа:Купуваш си от един магазин за перилни препарати обезмаслител пръскаш с него след това търкаш с четка обираш с парцал мръсната пяна и си готов (Същото се отнася и за кожата) Работя на автомивка днес прах салона на един голф 3 изцяло кожа ... стана перфектен . Ако има интерес утре , ако дойде някоя кола за пране пак ще направя снимки на операцийте. Надявам се да бях полезен !
Колега, ако можеш да кажеш конкретна марка препарат за тази цел!
Става ли и за седалките?
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми меглио-то е обезмаслител ако не се лъжа, то става ли?
- NIKeSh0
- Автомобил:
- Двигател:
doaiena написа:NIKeSh0 написа:Купуваш си от един магазин за перилни препарати обезмаслител пръскаш с него след това търкаш с четка обираш с парцал мръсната пяна и си готов (Същото се отнася и за кожата) Работя на автомивка днес прах салона на един голф 3 изцяло кожа ... стана перфектен . Ако има интерес утре , ако дойде някоя кола за пране пак ще направя снимки на операцийте. Надявам се да бях полезен !
Колега, ако можеш да кажеш конкретна марка препарат за тази цел!
Става ли и за седалките?
Значи на мифката нз каква марка ползваме да те насоча ама аз моята съм я прал с Bone Power се казва препарата може да го разреждаш 50/50 става за всичко тавани врати седалки мокет .. само изка търкане . Изкъм да кажа само някой ако се опитва да си пере тавана мн да внимава , че падат операцията е следната взимате обезмаслителя и един фибър (парцал хъвлиен)Пръскате лекичко на тавана леко на кърпата и се почва търкането ..сичко става 6 . Внимавайте също и с корите на вратите защото ако ги намокрите мн плата се отлепва и овисва супер грозно.. Утре ще кача снимки ..
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”