ПП. Не разбирам мн както виждате
Задна пръскачка
Задна пръскачка
значи имам проблем със задната пръскачка. Не пръска и се чудя откаде взима течноста, от резервоарчето на предните или?? И помпичката каде се намира. Колата е Поло 98-ма (6N маи му викате ... нз)
Re: Задна пръскачка
Течноста я взима от предното казанче където доливаш течност
най вероятно е от задната пръскачка на чистачка има едно като съчма ( дюза ) и там може да се е запушило
най вероятно е от задната пръскачка на чистачка има едно като съчма ( дюза ) и там може да се е запушило
Огледай хубаво около казанчето. Прегледай всички маркучета дали са свързани добре. Направи една проба да пръснеш на задното стъкло и виж да не изтича от някъде. На мен ми се беше случило да се откачи маркучето.
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сигурно е запушена съчмата на пръскалката, първо махни съчмата (издърпваш я с ръка или с клещи и излиза) за да видиш дали въобще достига вода до там и после проверяваш маркучите ако няма вода по маркуча. Запушва се често от препаратите за чистачки. Може да се продуха със спринцовка 
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
като вадиш съчмата внимавай да не я загубиш, че аз точно това направих. за по сигурно си отвори пласмасата на багажника и извади маркуча и виж дали пръска.
- flameman5
- Автомобил: Polo + Leon TDI
- Двигател: AHW 2000 + ALH 2004
Казанчето е едно за двете пръскалки, моторчето също е едно и е закачено на самото казанче, а под него има разпределител към пръскалките.
flameman5 написа:Казанчето е едно за двете пръскалки, моторчето също е едно и е закачено на самото казанче, а под него има разпределител към пръскалките.
а тръбичката за задната пръскалка има гадния навик да се прекъсва в гумения маншон между купето и задната врата
- McLarena1976
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"chy" плс кажи каде се намира снадката че ми тече от там и не знам от къде да поча да разглобявам ???????
ПЛССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
ПЛССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
http://www.vagcat.com/p/B158/955250.png
Незнам до колко това ще ти помогне ,но на мен все ми се е разкачвала откъм моторчето(пръскалката)
Незнам до колко това ще ти помогне ,но на мен все ми се е разкачвала откъм моторчето(пръскалката)
Махаш задна лява седалка след това махаш и пластмасата която държи задната кора, след неиа махаш пластмасата точно до вратата, като преди това трябва да развиеш и шестограма със скобата за заключване на вратата, и под нея се намира снадката на мъркучето. На мен там ми беше избила. Успех.
- McLarena1976
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря този уикенд ще се пробвам и ще кача снимки да има нагледно
Само забрайх дс кажа че полото ми е двуврато
Само забрайх дс кажа че полото ми е двуврато
McLarena1976 написа:Само забрайх дс кажа че полото ми е двуврато
Би трябвало пак да си е там снадката - над заден ляв калник.
-
always_ultra
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, бих искала да ви помоля за съвет! Ако може да ми препоръчате някой добър майстор или сервиз, където могат да поправят този проблем. Моята кола е VW Lupo 1,6 TDI. Погледнах схемата, която Anbuch беше публикувал, но със сигурност сама няма да се оправя, а трябва човек, който разбира повече
Все пак зима идва и би било хубаво да имам работещи чистачки 
- torbi4ko
- Автомобил:
- Двигател:
И аз да кажа моя проблем, при мен след като пръсне вода на задното стъкло чистачката се включва и не спира да работи. И това е единствения начин да я включа
имам предвид - когато включа чистачките от лостчето работят само предните, а ако искам да започне и задната да работи трябва да и пръсна вода. Аз мисля че това не е нормално и мисля че проблема е в релето. Ако някой е имал подобен проблем моля да сподели решението 
имам предвид - когато включа чистачките от лостчето работят само предните, а ако искам да започне и задната да работи трябва да и пръсна вода. Аз мисля че това не е нормално и мисля че проблема е в релето. Ако някой е имал подобен проблем моля да сподели решението 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”