ПОДОЧУХ НЕЩО!!!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
CCCP_FAN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CCCP_FAN » Пет 10 мар 2006 11:17

Съгласен съм ма да е за тея дето неживеят в софия а и за тежкотоварните машини лично по мое мнение в софия на ден има по 2 000 000 коли с приходящите. За коли С и СА според мене да неважи, но въведат ли го ше стане революция :f_ckyou:

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Пет 10 мар 2006 12:07

Моята кола не е със С или СА номер, но живея и работя тук. Имаме си собствено жилище за което плащаме данъци. Хайде обясни ми защо да плащам данък за това че колата ми не е регистрирана в София!
Въобще на Бат'Бойко кретенията е по велика и от тази на Волен!

Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tr0ll » Пет 10 мар 2006 17:00

golfer написа:
tr0ll написа:
А аз одобрявам идеята ..

Алооооо "софиянеца"!?!
Не стига,че плащам винетка да идвам до столицата а и да плащам да карам по измислените улици!
А "софианци" купувате ли си винетки като си тръгнете за родните места в петък?
Плащате ли си паркинг или синя зона или всички сте с пропуски и инвалидни карти?
Паяците вдигат коли само с регистрация от провинцията.И това ли не ви стига?
Понеже никъде не ви искат боклука и ся дай да ги рекетираме!
Аман от такива "столичани"!

Първо - не съм софиянец. По стечение на обстоятелствата работя и живея /май за постоянно/ в София. За твое сведение - плащам си данъците и предпочитам да паркирам на платени паркинзи а не като някои селяни, без значение от регистрацията им /най вече лъскави и скъпи коли/ да паркирам по тротоарите и пешеходните пътеки.
А за вдигането на клолите - ами аз като ходя в провинцията катаджиите се опитват да ме ебават щото съм със софийска регистрация.
Още ведниж казвам, че подкрепям идеята - а и нямам нищо напротив да плащам такава такса като си влизам във варна например.
Погледнете реално на нещата - ПАРИ за ремонти няма и няма да има достатъчно, защото една от причините e, че всеки се прави на тарикат, само виж в форума колко теми има - "как да прекарам колата на инвалид", "как да впиша колата в данъчното че да плащам по-малко". Докато българина не разбере, че за да получава трябва и да дава няма да се оправят нещата /не само пътищата/.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 10 мар 2006 17:45

ВАРНА слага БАРИЕРИ за софийските коли
Софиянци да плащат такса при влизане във Варна с автомобили. Тази идея лансира официално формацията "Гражданска инициатива-Варна". Сдружението се закани, че ще провокира дебат за въвеждането на винетка за столичани чрез общинския си съветник проф. Темелко Темелков преди началото на новия туристически сезон. Професорът ще търси подкрепа и сред останалите политически сили в градския парламент.
От "Гражданска инициатива-Варна" разпространиха декларация, в която софийските автомобили се посочват като една от причините за лошото състояние на пътищата във Варна. "Идеята за въвеждане на такси за автомобилите, собственост на водачи от провинцията, при влизането им на територията на община София, е драстичен пример за дискриминация на голяма част от хората в България и не трябва да се допуска", пише в декларацията. Час, след като беше тиражирана декларацията, в редакцията на "24 часа" позвъниха активисти от екологични и граждански сдружения в града. Те обявиха, че в близките дни ще се координират, за да договорят общи действия за защита на града.
Шовинистите се заканиха, ако бъдат въведени винетки в столицата, да блокират достъпа на софиянци още от магистралата, като започне лятната ваканция, пише в-к "Местен 24 часа".

http://moreto.net/?pg=sportnews2&NewsID=1141996599

Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tr0ll » Пет 10 мар 2006 17:52

Varbona написа:ВАРНА слага БАРИЕРИ за софийските коли
...
Шовинистите се заканиха, ако бъдат въведени винетки в столицата, да блокират достъпа на софиянци още от магистралата, като започне лятната ваканция, пише в-к "Местен 24 часа".
...

Ей това е българина - ще спираме софиянци щото видиш ли ни прецакаха, а не за това че с тия пари ще оправим улиците и като дойдат софиянци догодина на море да не им друса на и да похарчат повече парички у нашия град ...

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Съб 11 мар 2006 7:26

каква ли не простотия ще измислят за да си пълняг джобовете

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Съб 11 мар 2006 8:30

tr0ll написа:
...
...

Ей това е българина - ще спираме софиянци щото видиш ли ни прецакаха, а не за това че с тия пари ще оправим улиците и като дойдат софиянци догодина на море да не им друса на и да похарчат повече парички у нашия град ...

Ми нали ти точно това лансираше като идея... Защо аз да плащам в София, а ти не във Варна????
А за по-горния ти пост, че парички нямало..... смех голем !!!

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Съб 11 мар 2006 9:21

madmen написа:
tr0ll написа:
...
...

Ми нали ти точно това лансираше като идея... Защо аз да плащам в София, а ти не във Варна????

То пари има.....друг е въпроса къде отиват........

Защо това Управляващите не се замислят за корупцията.......която е навсякъде........това за мен е главния проблем........при това навсякъде, от Полицая като се премине през Държавните служители, общинари, управници, абе въобще всичко живо имащо възможност взима подкопи.....

аз ако бях, направо режа пръсти, вземе ли се рушвет...........

Здрави правила трябва за България, здрави закони.......и да им се Е*е м****а, на всички дето не спазват правилата.......

И шофьори в това число, как ще ми карат в Центъра или където и да било с 160 бе, хваща се един такъв и му се навира Един железен кол в гъза, да го питам дали другия път ще спазва правилата.......

Ех как само ме хваща яд. :twisted:

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Съб 11 мар 2006 9:25

guard написа:То пари има.....друг е въпроса къде отиват.......

Ей за това говоря и аз.
Боклука също нямало къде да го извозват.... смех, въпроса е КОЙ и срещу КАКВО ???

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Съб 11 мар 2006 9:28

madmen написа:
guard написа:То пари има.....друг е въпроса къде отиват.......

Ей за това говоря и аз.
Боклука също нямало къде да го извозват.... смех, въпроса е КОЙ и срещу КАКВО ???

Абсолютно.......абе от Управляващите трябва да се започне с коловете. :lol:

Преди време без да искам видях предаване от НС..........е те повечето там отиват да си пият кафето и да си четят вестник.............Е НЕ ГИ ЛИ Е СРАМ...... :twisted:

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Съб 11 мар 2006 11:29

Аз бих бил съгласен да се плаща на първо време само за влизане в широк център и то от всички. Сега там е ад. Таксата. Ми на първо време 5лв на ден. Ако не помогне и не върши работа 10,20, 50 докато се изпразни центъра от кьораво куцо и сакато и човек като има да си свърши някаква работа да си плати и да си я свърши като бял човек.
Така за хората които работят там. Фирмите в които работят да им решават проблемите. За тези които живеят там абонамент малко по-евтин. Който няма пари на село има евтини къщи.
Проблемът с паркирането с всяка изминала година ставе все по ужасяващ дори там където живея в краен Софийски квартал вечер ако позакъснее човек трябва да катери тротоарите а паркингите никак не са малки. Трябват мерки и на първо време според мен това е решенито. Ако има добра воля с тези пари скоро ще се появят и паркингите за които само си говорим.

Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tr0ll » Съб 11 мар 2006 14:21

Не си ме разбрал - мисълта ми беше, че вместо да се каже че таксата във варна ще е за ремонт и пътища се казва - видители ония взимат, що и ние да не взимаме, дай и ние да ги прецакаме ...

А за парите - ами я кажи къде са - ако не знаш парите от бюджета отиват и за образование, здравеопазване и др. Друг е въпроса че финансите не се оправляват рационално /не само в софия/

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Съб 11 мар 2006 17:43

Ми ако в София , въведат винетки за коли от провинцията, аз съм сигурен, че всички останали градове ще въведат винетки за коли от София, ей така за спорта. В тази идея няма тотално никаква логика , а само тотална глупост, освен това в Лондон няма винетки за коли от прованса а има такса от 5 Евро за всички коли , които влизат в центъра на града.
Нашата мила столица в края на краищата не е град - държава а е столица на нашата нещастна държавица........ :cry:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”