Какво очаквате като зареждате на бензиностанция?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какво очаквате като зареждате на бензиностанция?
Искам като отида да заредя да ми отвият и завият капачката и да ми проверят гумите, без да ми мажат стъклата. На касата да не ме питат секи път фактура дали ще искам или ресто ли да ми върнат или да ми го досипят като става въпрос за 50 стотинки
!

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Точно 2 неща искам и даже въпросната бензиностанция да е по-далечко от останалите ще зареждам само там . Например имаме ОМВ точно на 400 метра от вкъщи , но се разкарвам до Петрол-а , който е на 2-4 км. и минавам през задръстване . Причината е , че тоя "зареждач" на ОМВ-то мисли , че половин София работи за него(с една дума гледа лошо) . За една година зареждане там нито 1 път не си е отворил муцуната да отвърне на мойто "Добър ден" . Мързи го да клекне и да ми завие капачката на газта (била на много гадно място под задната броня видиш ли) . Та очаквам:
1.Що годе добро гориво и да не ме лъжат много (не съм намерил такава все още).
2.Персонал , който е там да работи (Това , че взимат малко пари е фактор за тяхното отношение , но може да им плащат повече и съответно да изискват повече от тях ) . Примерно да поздравява , да зарежда след като сам си отвие капачката за газ-та и след това сам я завие . Да не ми досажда с допълнителни промоции и като види , че колата ми е чиста да не ми мие отново прозореца , защото става по-зле положението.
1.Що годе добро гориво и да не ме лъжат много (не съм намерил такава все още).
2.Персонал , който е там да работи (Това , че взимат малко пари е фактор за тяхното отношение , но може да им плащат повече и съответно да изискват повече от тях ) . Примерно да поздравява , да зарежда след като сам си отвие капачката за газ-та и след това сам я завие . Да не ми досажда с допълнителни промоции и като види , че колата ми е чиста да не ми мие отново прозореца , защото става по-зле положението.
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
искам да не ме цакат с количеството и да има повече персонал на касите ,а да и да не ми се предлагат фафли или бонбони на промоция!!!!!!!
Insect написа:Когато тръгна на път, да речем че съм преглътнал високите цени на горивата, заредил съм си течността за чистачки, нахранил съм се, имам си вода и снощи са ми правили свирка.
Единственото което искам е: ДА ИМА ЧИСТИ КЕНЕФИ!
Това като се замислите е единственото нещо което неможем да "преглътнем" и да си осигурим когато пътуваме!

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Събота и Недяля горивата по-евтини с 3 стотинки. Ей това искам.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Нямам НИЩО против да ми "пробутват" различни неща. Точно така трябва да се прави според мен.
Например при едно от зарежданията ми се допи редбул, управителя случайно минаваше и ми каза "ако си вземете още един той ще струва 1.70" или нещо от сорта. Е промоцията си заслужаваше и си взех. Така се правят продажби
Иначе да, важно е като слезеш от колата бензинджията да е на колонката и да чака инструкции
Забелязал съм подобно поведение на ОМВ-Слатина (там беше и горната случка). Там и касиерките са що годе усмихнати.
Снощи обаче на ОМВ на околовръстното бях аз и още един, бензинджията дойде като заредих вече. Да кажеш да бяхме 34 коли - да, разбираемо е. Ама при 2 коли на бензиностанция е тъпо.
За чистите кенефи е важно, но според мен е по-важно ВИНАГИ ДА ИМА САПУН!!!
Не може да ходя и да пипам навсякъде дръжки, които ги пипат някви мазни тираджии, дето току що с тия ръце са бъркали по дупките на някоя магистралка, и накрая да няма къде да си измия ръцете
Например при едно от зарежданията ми се допи редбул, управителя случайно минаваше и ми каза "ако си вземете още един той ще струва 1.70" или нещо от сорта. Е промоцията си заслужаваше и си взех. Така се правят продажби

Иначе да, важно е като слезеш от колата бензинджията да е на колонката и да чака инструкции

Забелязал съм подобно поведение на ОМВ-Слатина (там беше и горната случка). Там и касиерките са що годе усмихнати.
Снощи обаче на ОМВ на околовръстното бях аз и още един, бензинджията дойде като заредих вече. Да кажеш да бяхме 34 коли - да, разбираемо е. Ама при 2 коли на бензиностанция е тъпо.
За чистите кенефи е важно, но според мен е по-важно ВИНАГИ ДА ИМА САПУН!!!
Не може да ходя и да пипам навсякъде дръжки, които ги пипат някви мазни тираджии, дето току що с тия ръце са бъркали по дупките на някоя магистралка, и накрая да няма къде да си измия ръцете

- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като отида искам да има кой да ми сложи бензина,а не да ги търся и едва ли не да съм им виновен за нещо и едва ли не да им се моля да ми слагат гориво.Тоалетните да са чисти,колегата над мен написа защо.Един път не ме питаха дали съм искал фактура и направо ми изкараха касова бележка,като обяснението беше,че не съм казал,че съм искал...дефакто пак да им се моля за нещо...
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
jonn_krissy написа:Колеги взложиха ми задача да измисля по какав начин могат да се привлекат клиенти на бензиностанция по време на леко измислена криза.Ще се радвам да споделите това което очаквате от работниците на бензиностанцята и какви бонуси бихте очаквали при зареждане на по голямо количесто или като постоянене клиент.Благодаря ви предварително
Моето мнение, съобразно въпросите на автора на темата, е следното: да се намалят надценките на продуктите, добро отношение естествено (ненатрапващи се и отзивчиви служители), а за бонусите - кафе, нещо дребно, но полезно за автомобила.
Да не ми олеят калника с нафта и след това да подсушават с някакви сълфетки. Просто побеснявам.... 

- SANTOS 2107
- Автомобил:
- Двигател:
Ще се повторя с колегите,но си е друго като отидеш да заредиш рано сутрен да те посрещнат с усмевка,с фраза от рода на ~Добро утро~ ~Лек път~ ~Приятен ден~ и други баналки с които да замляснат клиента и денят да ти започне или свърши добре
Докато си плащам сметката,да ми измият стъклата ,да ми подаряват ароматизатор БОРЧЕ всеки път и и като заредя на макс да ми подарят списание AUTO BILD

Докато си плащам сметката,да ми измият стъклата ,да ми подаряват ароматизатор БОРЧЕ всеки път и и като заредя на макс да ми подарят списание AUTO BILD

Да ми сипват качествено гориво, а не пръдня като на ОМВ.
Това за фактура си е тяхно зъдължение и няма отърване от това нещо. Не се знае кой автомобил е служебен и кой не.
За разните промоции същата работа - отново задължени от шефовете с цел - по-голям оборот, но дали...
Това за фактура си е тяхно зъдължение и няма отърване от това нещо. Не се знае кой автомобил е служебен и кой не.
За разните промоции същата работа - отново задължени от шефовете с цел - по-голям оборот, но дали...
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Ето моите приоритети:
1. Да е качествено горивото и да има газ
2. Да има нещо за попмане на гуми
3. Да има достатъчно персонал - мразя да чакам 5 минути
4. Адски неприятно впечатление прави незатворената капачка - на трабанта веднъж ми се изля половин кило бензин, чак в колата замириса... за това вече така или иначе проверявам.
Като бонуси - не е зле идеята с отстъпка - имам отстъпка на Лукойл и Еко и само там ходя общо взето. Другото готино беше когато на Еко даваха лятото за 15+ литра гориво 1 литър течност за чистачки. Общо взето не бонусите, а гореизброените неща са важни за мен.
1. Да е качествено горивото и да има газ
2. Да има нещо за попмане на гуми
3. Да има достатъчно персонал - мразя да чакам 5 минути
4. Адски неприятно впечатление прави незатворената капачка - на трабанта веднъж ми се изля половин кило бензин, чак в колата замириса... за това вече така или иначе проверявам.
Като бонуси - не е зле идеята с отстъпка - имам отстъпка на Лукойл и Еко и само там ходя общо взето. Другото готино беше когато на Еко даваха лятото за 15+ литра гориво 1 литър течност за чистачки. Общо взето не бонусите, а гореизброените неща са важни за мен.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Аз пък искам да им вдигнат заплатите на тези хора на бензиностанцията за да заработят както трябва, защото няма как да очакваме от тях да са изпълнителни за 300 лв. И аз да съм и аз ще се почесвам 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
skotis написа:Аз пък искам да им вдигнат заплатите на тези хора на бензиностанцията за да заработят както трябва, защото няма как да очакваме от тях да са изпълнителни за 300 лв. И аз да съм и аз ще се почесвам
А нали се сещаш, че няма как да работят 10 бензинджии на заплата 1000 лв и горивото да ти е на същата цена, нали

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
той ако не си докара още 20 на смяна от бакшиши не е ходил на работа
не ги мислете тях
не ги мислете тях
Върни се в “ОФФ-Топик - други”