проблем не ми вкючва пета скорост
-
rubomi
- Автомобил:
- Двигател:
проблем не ми вкючва пета скорост
преди месец си купих голф 3 1,9 тди върви прекрасно но тази сутрин ми отказа да включи пета скорост моля за съвет
- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
Re: проблем не ми вкючва пета скорост
скоростна кутия
колега,има една пластмасова пеперуда , която разпределя влизнето на скоростите-провери я (струва 2лв.) и пии една бира!!! 

- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Възможно е механизмите да са за смазване, може маслото в скоростната кутия да трябва да се смени или най-вероятното според мен-прецакан синхронизатор 
rubomi написа:преди месец си купих голф 3 1,9 тди върви прекрасно но тази сутрин ми отказа да включи пета скорост моля за съвет
Само 1 път ли пробва да включиш на 5та?
Колегата е писал за пластмасова пеперуда. Та, преди да купуваш 200 неща кажи на някои да влезне в колата и да опита да вкара 5та. По спомен имаше 1 ламаринка или нещо подобно точно там и ми е създавала проблеми. Прегледай преди да купуваш!Re: проблем не ми вкючва пета скорост
Колега,написал съм му да я провери а не да я купува. Ако не забелязваш съм сложил цената в скоби, което означава пояснение. Имах същия проблем и се оказа това.(ДАВАМ СЪВЕТ). Успех.
-
rubomi
- Автомобил:
- Двигател:
колеги всичко се оправи само с една пластмасова втулка много ви благодаря за съветите сега скоростите включват добре направо супер
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”