orgasmatron написа:Хъ , само аз ли съм се преброил ... айде бе пияници
Е не е ли ясно, че тази вечер съм там. Очаквам да дойдат и още двама, но няма да ги разконспирирам . Кой е пияница, аз на тези срещи такива не познавам.
Е как ще познаваш ... Тези срещи се провеждат в условията на дълбока нелегалност и конспирация След всяка среща заговорниците нищо не помнят, нито къде са били, нито с кого са били
Пичове аз съм до 23.00 на бачкане след това мога да доида или евентоално след коледа.С ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ще се присъединя към METALL групата .Кога ще се сабирате пак за да мога евентоално да присъствам
ChimeyJimmey написа:Само дето Адамса обеща градината да е готова за днес...
Вярно, че вчера имаше довършителни щрихи по нея. Това обаче изобщо не ни разстрои да си заформим сериозната сбирка . Гледахме АЦ/ДЦ по Виейч1, слушахме основно Джудас, малко Аксепт и Содоми, за последните може и да се бъркам. За другото няма да спомена дори... После ходихме в новия магазин на Жоро , дано да му върви на късмет.
Жената отначало не ме разбра, какво е "комплект цветни флумастри", но на третия час доби представа Накрая слушахме Сабатон, но с оглед текущото ни състояния това няма особенно значение. Терасата вече е отворена и е пълна, само не знам дали има развитие с озвучаването, че преди беше трагедия. Другата събота да е хубаво времето и сме направо горе
Денят наближава, вярно празник е, но пък аз не се вълнувам особенно от тези неща, но си мисля, че трябва по отрано да си заплюем маса в Адамса, щот ще е голяма лудница. Та предлагам от сега да се преброим колко народ ще си трощим каквото имаме за трошене у Адамса
Ааааа какви сте, нямате търпение дори страстната седмица да мине. Много сериозно се развиват нещата. Мен ще ме приемете духом, няма да съм на линия този път.
ъх само трима ще отсрамваме металската част на форума .... тцъ тцъ тцъ Важно е качеството, а не количеството. Гледам нещо дъждовно го дават са събота/неделя, дали няма да е по-добре да се свлечем пак долу ?
Виктор ми спряга някакви 4 кубика пясък и не знам още колко цимент, че го чакали утре и е под голям въпрос. Може утре и да пасуваме и да отидем на църква вместо да се наливаме