Голфа ми изгоря ....
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Голфа ми изгоря ....
Съжалявам за случилото се 

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
баси шах мата,съчувстваме ти колега!важното е да си жив и здрав,ти ще си купиш и по хубава!
- RADO 8463
- Автомобил:
- Двигател:
GodLike написа::horror: Ужас!
Бившия ми Голф се подпали както си стои на парикинга малко след като го продадах, но не можа да изгори целия. Казаха, че пожара е тръгнал от моторчето на чистачките
На моя голф се случи същото!ПОТВЪРЖДАВАМ , че е възможно , но аз реагирах много бързо.Между другото колата беше спяна не работеше - просто бях до нея и ми замириса леко и така реагирах.КЪСМЕТ!!!

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
съжалявам за случката
....примерно оголена дебела жица + се допре до ламарина поради горемината на тока за секунди жицата може да се завари за купето и ще се нагрее по цялата си дължина като реотан ...няма бушон на нея ..не може и да се скъса от самосебе си щото е дебела ..... след това запали ли се изолацията на кабела, лакове, бои донапрени вече е късно .......... миналата зима ми се случи да гася един бял голф две, както си седеше на светофара един бял пушек като пара, помислих че му е избил радиатора ....онзи вдигна капака и огнено кълбо като му дойде свеж кислород .... винаги си купувам пожарогасители поне по кило прах вътре и мога да кажа че кило прах изчезва точно за десет секунди..... та точно стигна да изгасне огъня и се наложи да доохладим с вода тлеещите осатъци ...за сирокото за догодина као е готово ще си сложа един метър дълъг вързан отзад на кейджа.....
....примерно оголена дебела жица + се допре до ламарина поради горемината на тока за секунди жицата може да се завари за купето и ще се нагрее по цялата си дължина като реотан ...няма бушон на нея ..не може и да се скъса от самосебе си щото е дебела ..... след това запали ли се изолацията на кабела, лакове, бои донапрени вече е късно .......... миналата зима ми се случи да гася един бял голф две, както си седеше на светофара един бял пушек като пара, помислих че му е избил радиатора ....онзи вдигна капака и огнено кълбо като му дойде свеж кислород .... винаги си купувам пожарогасители поне по кило прах вътре и мога да кажа че кило прах изчезва точно за десет секунди..... та точно стигна да изгасне огъня и се наложи да доохладим с вода тлеещите осатъци ...за сирокото за догодина као е готово ще си сложа един метър дълъг вързан отзад на кейджа.....
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Съжалявам за случилото се.... 

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съжелявам колега.
Но има нещо, което не ми харесва в цялата история.(може и да греша)
Няма как да даде дебел кабел на късо(тези от акумулатора понеже нямат предпазител), да грее докато запали другите неща и в същото време алармата ти да пищи.
Americanec написа:ми събудих се и чух алармата ,излязох на терасата и той гореше...
Възможно ли е от късо съединение от ксеноните?
Но има нещо, което не ми харесва в цялата история.(може и да греша)
Няма как да даде дебел кабел на късо(тези от акумулатора понеже нямат предпазител), да грее докато запали другите неща и в същото време алармата ти да пищи.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Просто като вариант има сирени с автономно захранване, като изчезне +са свири до падане на батерията.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да има ги, но останаха в миналото - вече май ги няма.
А от съществуващите по колите едва ли ще има годна батерия че дори да свирни.
Да каже колегата модела на неговата.Знам че не му е до това, но все пак се интересува от какво се е запалил голфа.
А от съществуващите по колите едва ли ще има годна батерия че дори да свирни.
Да каже колегата модела на неговата.Знам че не му е до това, но все пак се интересува от какво се е запалил голфа.
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
има си ги още тези аларми,на стария ми пасатБ3 беше такава алармата,батерията беше заминала и даваше консумация,след като я смених алармата си се включваше и без акумолатор,преди два дни правих на друга кола същата аларма със такъв проблем
колега съжелявам за случилото се....

колега съжелявам за случилото се....

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1 сутрин чувам перката върти първо си помислих че не е от моята кола но след 30 мин като дигах капака 1 кабел беше дал късо поне на 5 меса с нкав друг как о пипнех така падше иолацията
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snickers_ написа:1 сутрин чувам перката върти първо си помислих че не е от моята кола но след 30 мин като дигах капака 1 кабел беше дал късо поне на 5 меса с нкав друг как о пипнех така падше иолацията
Офф, колега хайде почни да пишеш по-нормално моля ти се! Не те ли дразни, не го виждаш ли, какво става??
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
emohrisstov написа:snickers_ написа:1 сутрин чувам перката върти първо си помислих че не е от моята кола но след 30 мин като дигах капака 1 кабел беше дал късо поне на 5 меса с нкав друг как о пипнех така падше иолацията
Офф, колега хайде почни да пишеш по-нормално моля ти се! Не те ли дразни, не го виждаш ли, какво става??
Това съм го писал от виртуалната клавоатиура на уиндолса,оти ми изгоре моятам така че и това е задоволитено като се има в предвид какво цъкане е с мишката
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snickers_ написа:emohrisstov написа:snickers_ написа:1 сутрин чувам перката върти първо си помислих че не е от моята кола но след 30 мин като дигах капака 1 кабел беше дал късо поне на 5 меса с нкав друг как о пипнех така падше иолацията
Това съм го писал от виртуалната клавоатиура на уиндолса,оти ми изгоре моятам така че и това е задоволитено като се има в предвид какво цъкане е с мишката

И не мога да си обясня как цъкането с мишката те кара да пишеш неграмотно

Или го знаеш или не ...

По-добре си вземи бележка от коментарите на колегите..... освен купищата елементарни грешки, някои от изреченията ( ако има изречения, защото обикновено ти препинателни знаци не ползваш) нямат смисъл.
По темата :
Лошо !
Много съжалявам за случката !

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ти като си си филмирал толкова с тези правописи и знаци,що не вземе да станеш 1 даскал бе ? а пробвал ли си да пишеш с виртуалната клавиатура да видиш колко е лесно или? много добре знам коя дума как се пише въпроса е че по някой път пръстите ми се самоизпреварват
и спрете да ме цитирате у тея неграмотници и форума щом съм си взел матурата значи съм достатъчно грамотен,

- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
абсолютноп всеки кабел може да направи пожар (освен ако е мн тънък), за това всяко нещо трбява да завършва с бушон 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”