Не знам к`ъв човек тря`а да си да си купиш кола с десен волан.
Трябва да имаш желание за по-нова кола(след 95-96 година знаете за политиката на автомобилостоенето) и да не ти се дават парите. Но така или иначе после ги даваш също, само че за препрявяне.
В крайна сметка получаваш същия автомобил с по-лошо качество, изгубено време, нерви и печалба в диапазона 200-500лв.
ЗАЩО ???

за/против десните волани (обратна дирекция) в БГ
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: за/против десните волани (обратна дирекция) в БГ
Ехехехе пак се изкавате доста неподготвени....
Дали за 200 леа някой ще се занимава ?! Не мислиш ли, че е малко тапо ?
Дали за 200 леа някой ще се занимава ?! Не мислиш ли, че е малко тапо ?

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
sportul написа:има една добра страна десния волан и тя е ,че като направиш беля на пътя ще псуват тоз до тебе
viewtopic.php?p=1588419#p1588419

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
докато има англииски возила и крадците ще имат работа с тези обръщания на волани........
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хаха адаш то и да нема английски возила, те пак ще си имат работа
Аз предлагам да се тури катанецот щото 1во само си разтегаме локуми тука и си пишеме едни и същи неща, от което няма никакъв смисъл и полза(Аз съм за.Аз съм против.Трее да ги забранат тия са луди да карат така и т.н.).
И 2ро, закона е предложен преди доста време и е отхвърлен( предполагам е ясно от кой и за какво е предложен).
Скоро няма да се приеме ако родните автотърговци, не налеят още малко пари за спасяване на бизнеса
а те чак толко пари за прокарване на закони май немат... щото на тия джамбази с много пара не им пречат продажбите на десни волани.

Аз предлагам да се тури катанецот щото 1во само си разтегаме локуми тука и си пишеме едни и същи неща, от което няма никакъв смисъл и полза(Аз съм за.Аз съм против.Трее да ги забранат тия са луди да карат така и т.н.).
И 2ро, закона е предложен преди доста време и е отхвърлен( предполагам е ясно от кой и за какво е предложен).
Скоро няма да се приеме ако родните автотърговци, не налеят още малко пари за спасяване на бизнеса

вчера един пасат (от 6-ците)при изпреварване на автобус,тъй като бе с десен волан,излезе с цялата си ширина в насрещното платно и чак тогава видя ,че там се движи моя стар голф...излязох от платното да му направя място да се разминем -иначе челен удар...добре ,че банкета бе широк ...при 90 км в ч излязох с десните колела извън асфалта-последствия -счупена пружина на амортисьора на предно колело,крива предна и задна джанта,тампона на носача скъсан,тасовете излетяха,задрах ниско в някакъв храст -долу бронята и ножа се мандахерцат...
когато изпреварват коли пригодени да се движат по нашия правилник и условия -те се подават лекичко да видят идва ли кола или не...този,а и други съм виждал, излизат с цялата широчина на колата...целия ни регион се напълни с такива коли...или заради далаверата сменяме посоката на движение в България и всички караме коли с десен волан или ще се мре...на мен ми се размина ...този път...
когато изпреварват коли пригодени да се движат по нашия правилник и условия -те се подават лекичко да видят идва ли кола или не...този,а и други съм виждал, излизат с цялата широчина на колата...целия ни регион се напълни с такива коли...или заради далаверата сменяме посоката на движение в България и всички караме коли с десен волан или ще се мре...на мен ми се размина ...този път...
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:

като видя десен волан и изтръпвам, вес едно съм видял дядо ми да кара
- Hristov838
- Автомобил:
- Двигател:
Имам приятел в Англия, който на няколко пъти ми предложи да ми докара Пасат 5, 2001г. за около 4 000лв. С десен волан - не благодаря...След това трябва винаги да возя с мен и един навигатор, за да ми казва кога мога да изпреваря и кога не. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
айде ако е джип иди дойди, зад кола ще има видимост, но лек автомобил 

- markovgolf
- Автомобил:
- Двигател:
Hristov838 написа:Имам приятел в Англия, който на няколко пъти ми предложи да ми докара Пасат 5, 2001г. за около 4 000лв. С десен волан - не благодаря...След това трябва винаги да возя с мен и един навигатор, за да ми казва кога мога да изпреваря и кога не.
Пасат 2001г. е 5.5 и е за около 4 000 паунда не лева

След това си го карай без навигатор ,ако искаш го продай за най малко 10 000 и си на далавера поне 2000-3000лв.

Иначе по темата - който не може да кара с десен да не си взима ,че е неудобно неудобно е,а самоубийците ( камикадзета ) дето и среден волан да им сложиш пак ще карат все едно са сами на пътя и останалите са длъжни да им правя път или да отбият от пътя за да не им пречат

- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
за.не мое в бг да забраняваме това дет нигде не е забранено 

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
markovgolf написа:Hristov838 написа:Имам приятел в Англия, който на няколко пъти ми предложи да ми докара Пасат 5, 2001г. за около 4 000лв. С десен волан - не благодаря...След това трябва винаги да возя с мен и един навигатор, за да ми казва кога мога да изпреваря и кога не.
Пасат 2001г. е 5.5 и е за около 4 000 паунда не лева,но на теб ,ако ти го докарват за 4 000лв. не се замисляй за още 3500 лв. си сменил всичко и ти е с ляв волан.
След това си го карай без навигатор ,ако искаш го продай за най малко 10 000 и си на далавера поне 2000-3000лв.ама май само си чешем езиците и трупаме мнения.
Иначе по темата - който не може да кара с десен да не си взима ,че е неудобно неудобно е,а самоубийците ( камикадзета ) дето и среден волан да им сложиш пак ще карат все едно са сами на пътя и останалите са длъжни да им правя път или да отбият от пътя за да не им пречате точно на тия трябва да им конфискуват колите
кратко и ясно,

само не знам аверчето ти де ги намира тия 2001 година за 4 бона?аз от 2 месеца обикалям търговете и къщите за такъв-е нема,стига с празните мнения както каза колегата
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Oтваряте autotrader.co.uk и виждате от колко започват PASSAT B5.5. 

- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
твърдо против 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”