Denzi написа:Такааа. "Пишмян Майстори",които стягат до евала.
май за "чешмян" майстори да иде реч... само те стягат до "евала"

Denzi написа:Такааа. "Пишмян Майстори",които стягат до евала.
Danny boy написа:Така като гледам,не искаш пари,може да се разберем за няколко пити кашкавал,или сирене,бъчва с маслини,буре с вино.
xalerrelax написа:аз давам 5 яйца![]()
![]()
няма такива обяви от този колега всеки път ме изпълваш с светлина
ChimeyJimmey написа:...и страдащият ще рипне като младо яре да набива ултра-люто къри и мексиканско чили до субпродукция на високооктаново ракетно гориво отзад безболезнено...
hp7909 написа:какво ще кажете ако вържа заедно с дългите да светят и късите?
ChimeyJimmey написа:A какво ще кажеш на педала за спирачките да вържеш и ръчната?
nikolaiserdiuk написа:Тъпа работа, и на мен са ми свили пластмасова лайсна до задна гума. Преди година хванах едни хлапета когато са ми крадяли капачки на гуми, и ги заплаших от бой, същия ден капачките са били на местата им.
lyubobg написа:Заредих 53литра нафта в 55 литров резервоар на ТЕДИ, като преди това имах 8 литра.
Писах на КЗП-то току що, сега да видим
groznika написа:Колега... започваш много сериозно да ме плашиш с всеки следващ пост![]()
Мама ми е казала ако нямам пистолет и лопата да не си играя с такива като тебе
golfer написа:онзи ден пристигайки пред офиса решавам да паркирам между две коли.
добре, обаче мястото е силно ограничено.
паркирах и слязох да огледам обстановката.
установих, че мястото е достатъчно и на двете коли с по няколко маневри да излязат
нооооо точно тогава видях, че едната кола е на lyubobg![]()
![]()
![]()
вднага си представих едни хорор сцени с участието на КЗП,НСБОП, Паркинги и гаражи...
е избягах с 200 на другия край на улицата.
snickers_ написа:не ми е трудно братле,но просто клавиатурата не е като химикала,химикала се държи с 2 пръста аз пиша с 10 и то 10 пъти по бързо от колкото с химикала
...
имам професионалното изкривяване да пиша толкова бързо че пръстите ми да се самоизпреварват
tns написа:![]()
Adnan написа:ЧРД жив и здрав много да те слушат децата и жената!
veritas написа:gh0stfac3 написа:ама май не ме вида понеже профучах понеже отново бързах![]()
Ти нема да се поправиш май???![]()
![]()
Колко вдигаше от лежанка така на пръв погледgh0stfac3 написа:..... много яка мадама ....![]()
myrshavija написа:Big_snickers_Brother написа:От днес нататък, мисля да съм Биг Брадъра във форума от към граматиката,_само ще следя и ще дебна всеки дето поства в темата за неграмотници, колко той е грамотен.
Предлагам, ако сникерса реши да изпшълни обещанието си, да му се наложи някакво ограничение за писане, защото ще има драми и жертви.
didoriginal написа:
Мноу бичи.
П.П. Сори, ама не се сдържах.![]()
bobo 22 написа:2 ecu та от каква кула са??? и да питам от пластмаса лиса моя е от аломин,
MuTa4eTo написа:..........ако искаш можеш да е качиш на монтажната маса и с тънка отвертка и парцал да минеш лиглата...
ISRalien написа:За чистите кенефи е важно, но според мен е по-важно ВИНАГИ ДА ИМА САПУН!!!
Не може да ходя и да пипам навсякъде дръжки, които ги пипат някви мазни тираджии, дето току що с тия ръце са бъркали по дупките на някоя магистралка, и накрая да няма къде да си измия ръцете
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта