Днес на тракия ме задмина един мотор с около 180-200 бих казал. Аз карах с към 110 и той така мина покрай мен че дори не го видях (образно казано де), само се чу. Там вярно пътя е добър ама 200 с мотор...
Малко преди това на междуградски път с по 1 платно във всяка посока, карам с ~65-70 (което пак е една идея повече от желаното предвид качеството на пътя) един идиот с ауди а3 решава да ме задмине аз лееееко намалям, в този момент отсреща зад завоя се показва друга кола. Веднага се усещам, че идиота няма да успее да завърши изпреварването и намалям още повече, онзи отсреща се качи на банкета и почти спря, а идиота се размина с него на една боя. И сега най-забавното - 200 метра по-нататък малоумника сви в някаква улица на населеното място. Е толкова ли не можеше да изчака а задължително трябваше да прави такова рисково изпреварване?!

! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Отсечката м/у Ботевград и Мездра.Голям трафик и хубавци дето не спазват никаква дистанция поне пет различни коли ми се бяха лепнали на една педя разтояние.Егати тапанарите , а си карах нормално спрямо пътната обстановка и не съм ги бавил.Интересното е ,че всичките Убавци бяха с регистрация Вр.-Враца
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
завивам на светофара на билата в надежда по ломско посока обеля к ойто го знае знае че пътя се стеснява и 1 овца от тея дето гледат само напреде се вмъква до мене ама нито аз остъпвам а тя само нарпеде гледа и се движиме движием и по 1 време бааам оная некви клаксони отбивам аз отстрани и оаня ми разпраа не виждаш ли че съм с дете ве що не ме пускаш викам от каде да вида ма 2-ро като си с дете можеше да не правиш такива селяни и да ме удряш и трето така ли се вози дете в скута ма и оаня слезна погелдна си беше ме уцелила само с огледалото и си малкани се прибра а мене ми е преко кура за тоя голф дето го акрам за 700 лева 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз немога разбера защо се наричате колеги.Карам голф 4-ка и досега които и да съм видял с голф 4 минава покраи мен и ме гледа на кръв.Още малко ще скочи и ще трябва да го пречукам.Които кара голф4 да не се прави много отворен да не го засека някъде и да ме погледне и да трябва да го.... 

- palikari
- Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
- Двигател: BMM-2006
snickers_ написа:завивам на светофара на билата в надежда по ломско посока обеля к ойто го знае знае че пътя се стеснява и 1 овца от тея дето гледат само напреде се вмъква до мене ама нито аз остъпвам а тя само нарпеде гледа и се движиме движием и по 1 време бааам оная некви клаксони отбивам аз отстрани и оаня ми разпраа не виждаш ли че съм с дете ве що не ме пускаш викам от каде да вида ма 2-ро като си с дете можеше да не правиш такива селяни и да ме удряш и трето така ли се вози дете в скута ма и оаня слезна погелдна си беше ме уцелила само с огледалото и си малкани се прибра а мене ми е преко кура за тоя голф дето го акрам за 700 лева
толкова неграмотно и просто същество,не знам защо модераторите ти търпят цинизмите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Темата е страшна
И най -сетне реших и аз да попиша малко.делничен Всеки ден в Люлин 7 бул.Дж.Неру посока тунела минава един с каква скорост кара не е истина.Колегата е с голф 2 ка ,с четрите фара ЧЕРВЕН ЦВЯТ, двуврат , тъмните джамове и няма такава цигания която слуша... рег СА 12**** Ама това е някакво наказание е тоя да го виждам всеки ден.Пазете се ,щот дори не признава легналите полицаи срещу кентаки.

Последна промяна от vera_87 на Сря 06 май 2009 15:07, променено общо 1 път.
vera_87 написа:Темата е страшнаИ най -сетне реших и аз да попиша малко.Пулен простак минава жсеки делничен ден в Люлин 7 бул.Дж.Неру посока тунела засича копелето нещасно,а с каква скорост кара не е истина.Колегата е с голф 2 ка ,с четрите фара ЧЕРВЕН ЦВЯТ, двуврат , тъмните джамове и няма такава цигания която слуша... рег СА 1236** Ама това е някакво наказание е тоя да го виждам всеки ден.Пазете се ,щот дори не признава легналите полицаи срещу кентаки.
![]()
хах а сигурен ли си за номера, да не е СА1326ВА?

-
- Автомобил:
- Двигател:
ами не съм много сигорна ама днес като мине ,че по график закаснява
ще напиша .Ако е някой колега ще се извния и ще му каза да не минава като стрела баш тук!

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Не мога просто да не се оплача ...
Прибирам се днеска от люлин ,паркирам си пред блока (овча купел)... по едно време слизам до колата да сваля някакви неща гледам огледалото ми сгънато .. хм ? На мойта кола не се прибират огледалата... Оппп поглеждам малко по надолу
от шофиорската врата до багажника пресни, пресни, топли следички от опит някой да паркира В мене... Издрана цялата .. на нищо не прилича .. Хвърлям бърз поглед на колата до мене ... синичко сеатче с издрана броня ... Викам честито на печелившите.. Една комшийка минава покрай мене и я попитах дали знае на кой е сеата ... "Еми да аз даже видях как те одра ..едно момиче тука дето ония ден взе книжка " Е мама му .. като не можеш да паркираш..поне не се и опитвай

Прибирам се днеска от люлин ,паркирам си пред блока (овча купел)... по едно време слизам до колата да сваля някакви неща гледам огледалото ми сгънато .. хм ? На мойта кола не се прибират огледалата... Оппп поглеждам малко по надолу

-
- Автомобил:
- Двигател:
Еи това с паркирането е много гадно.Направо я търси тая и да ти я пребоядисва цялата! 

Последна промяна от vera_87 на Сря 06 май 2009 15:08, променено общо 2 пъти.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
vera_87 написа:Еи това с паркирането е много гадно.Направо го търси тоя и да ти я пребоядисва цялата!
Тая, колежке, тая

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Аз поне културно на колежката й оставих бележка на чистачките ,че ще я прекинем .... И си оставих телефона ... И ми звъни днеска следобяд и ми вика " Ми аз такова...да ми дадеш фактура да ти покрия щетите " .. Не ти искам парите ... само те ступам малко
Както и да е ... Утре ще фърча по застрахователи и аз като малоумна ... ама .. ламарини се правят

Както и да е ... Утре ще фърча по застрахователи и аз като малоумна ... ама .. ламарини се правят
Последна промяна от Pichaga на Сря 15 апр 2009 0:21, променено общо 1 път.
Причина: не превръщайте темата в чат
Причина: не превръщайте темата в чат
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде и аз първо ПТП заради такива, дето не си гледат огледалата...Карам си от 4-ти км към Шипченски проход, там ако не знаете - има светофар, една лента за ляв завой и две за десен. Обикновено много хора (особено по задръстванията) завиват наляво през средната. Та, за дясно свети червено, няколко коли чакат, средната лента е празна, за ляво свети зелено и си завиват коли. За да не спирам, минавам през средната лента (аз съм за ляв завой също). Пред последната кола има камион. В момента, в който аз стигам до задните врати на последната кола, камионът дава мигач и се изнася в средната лента, за да завие и той наляво? Явно не гледа изобщо дясното огледало, пръска дъжд, мокро е, аз карам с 40-50. Спирачки (абс и такива екстри нямам, гумите - средна работа), залепям се на няколко санта от камиона, колата се носи. Не пускам спирачките, за де не се отмаам в камиона пред мен. Понеже е мокро, колата ми занася малко вдясно и забирам странично едно новичко Passat-че, което мирно и кротко си чака за десен завой. Тоя педал с камиона явно видя какво става, даде газ, зави наляво, аз също след него и избяга. Направо полудях...много ми се щеше да го гоня, обаче бях ударил човека..та спрях, КАТ-мат, ала-бала...
Минавам по този маршрут непрекъснато, защото там живея, никога не съм си и помислял, че там може да направя някога ПТП.
Верно, и аз съм си виновен - можеше да карам малко по-бавно (понеже беше мокро) и да не минавам през празната средна лента, обаче засичането беше много грубо, да не говорим, че камион се опитва да изпревари движеща се кола отдясно, за да завие наляво. Явно извода е, че както и да караш, треа са ти на 6 очите и инстинктите, отделно да си с нови гуми и т.н.
Но ме е и яд, че тия дето често са виновни за ПТП-та са си гоьнсурати по принцип, тоя нарочно не спря след това. Жалко, че в тарапаната не му запомних номера, щото имах други грижи по време на ситуацията. Отделно, че ударих новичко VW, а и мойта кошница трябва да се прави.
Минавам по този маршрут непрекъснато, защото там живея, никога не съм си и помислял, че там може да направя някога ПТП.
Верно, и аз съм си виновен - можеше да карам малко по-бавно (понеже беше мокро) и да не минавам през празната средна лента, обаче засичането беше много грубо, да не говорим, че камион се опитва да изпревари движеща се кола отдясно, за да завие наляво. Явно извода е, че както и да караш, треа са ти на 6 очите и инстинктите, отделно да си с нови гуми и т.н.
Но ме е и яд, че тия дето често са виновни за ПТП-та са си гоьнсурати по принцип, тоя нарочно не спря след това. Жалко, че в тарапаната не му запомних номера, щото имах други грижи по време на ситуацията. Отделно, че ударих новичко VW, а и мойта кошница трябва да се прави.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Night_elf написа:Не мога просто да не се оплача ...
Прибирам се днеска от люлин ,паркирам си пред блока (овча купел)... по едно време слизам до колата да сваля някакви неща гледам огледалото ми сгънато .. хм ? На мойта кола не се прибират огледалата... Оппп поглеждам малко по надолуот шофиорската врата до багажника пресни, пресни, топли следички от опит някой да паркира В мене... Издрана цялата .. на нищо не прилича .. Хвърлям бърз поглед на колата до мене ... синичко сеатче с издрана броня ... Викам честито на печелившите.. Една комшийка минава покрай мене и я попитах дали знае на кой е сеата ... "Еми да аз даже видях как те одра ..едно момиче тука дето ония ден взе книжка " Е мама му .. като не можеш да паркираш..поне не се и опитвай
![]()
Значи още като видях ,че ти е одарена колата при паркиране си казах :ясна е работата-жена е.Нищо лично
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
manarata написа:Айде и аз първо ПТП ............ една лента за ляв завой и две за десен. ............. За да не спирам, минавам през средната лента (аз съм за ляв завой също). ........... забирам странично едно новичко Passat-че, което мирно и кротко си чака за десен завой. .............
В тази ситуация ти си идиота на пътя колега . Хубаво .... айде не използваш правилната лента , всеки го прави ..... поне го прави с акъл , преценена скорост и едно "ако ... " на ум