Ами да се изфукам и аз с моите си джанти. На късмет ги намерих за по 30 лв бройката. За около 3 дни търкане със суха шкурка 150 успях да ги докарам в това положение.По ръба на джантата имаше някои големи "чупки и чалъми" ама с машина и малко умение изчезнаха на 90 %.
След това следва обичайното - малко кит на по-големите дупки и шприц. Финно пръскане без да се налива сериозно за да си спестите излишно оливане и търкане търкане.
Минах с водна шкурка 800 леко колкото да се заравнят големите неравности и пръснах със сив металик целите джанти, като основно наблегнах на ринга, който ще остава сив.
Следва една две цигари време за да изсъхне добре боята, облепяне и пръскане с черен металик и лакиране. И това е резултатът:
Не стана изцяло "фабрично", но за втора ръка джанти стана доста добре.А така стоят на американската ми гофрета.
Джанти за 120 лв.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Джанти за 120 лв.
Много добре са станали
Само да попитам - шприц на спрей ли си ползвал?

- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Winner25 написа:Много добре са станали![]()
Не, нормален и го пръсках с пистолет. Шприца на спрей е по-скъп и трябва да се нанася тънко иначе има голяма опасност да не изсъхне ако се нанася малко по-дебело.
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:

- PeshoVW
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: EZ
- Контакти:
Добре са се получили. А колега голфа наистина е от америка нали? тили си го внесе... ако не е тайна де
и още нещо били дай някой друга снимка на цялата кола да я видим как и стоян джантите а и да се накефя, че друг голф от америка май не съм виждал тук в БГ... а и дали има друг 

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
мн здрава джанта , аз съм със същите джанти и съм мн доволен от тях
интересно са се получили
интересно са се получили
- zzzzzzz
PeshoVW написа:Добре са се получили. А колега голфа наистина е от америка нали? тили си го внесе... ако не е тайна деи още нещо били дай някой друга снимка на цялата кола да я видим как и стоян джантите а и да се накефя, че друг голф от америка май не съм виждал тук в БГ... а и дали има друг
Докараха ми го от Германия преди година и нещо. Зимата най-накрая си показа зъбите и му правих малко ремонт. Иначе мисля, че вози по-меко от европейските и има доста разлики. Което пък е причина трудно да се намират части. Иначе се срещат от време на време.Иначе си е най-грозния голф на света с тая задница ма нба мен тва ми харесва

- zzzzzzz
Е така седят жантите
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Махни 4-тия и 5-тия стоп от мястото за американския номер , МОЛЯ ТЕ !

- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бързият написа:Махни 4-тия и 5-тия стоп от мястото за американския номер , МОЛЯ ТЕ !![]()
а може и да го запълни и да стане тунинг едишън

- zzzzzzz
Бързият написа:Махни 4-тия и 5-тия стоп от мястото за американския номер , МОЛЯ ТЕ !![]()
Знам че е ужасно и прилича на чекмедже баце ама когато "компетентните" органи регистрираха колата забравиха да забележат, че отзад е с номер за ремарке и ми дадоха нормален. А тая пласмаса там се държи точно на болтовете за номера и ми бяха изпаднали тея два стопа та ги сложих уж временно

valyo_v написа:Бързият написа:Махни 4-тия и 5-тия стоп от мястото за американския номер , МОЛЯ ТЕ !![]()
а може и да го запълни и да стане тунинг едишън
А за тва мисля от тогава ама нали все не достига време. Мислех да направя нещо от плексиглас ма още обмислям к'во точно. Чудя се за нещо като светеща емблема ма незнам кукершпаньолите как ше реагират...
Последна промяна от zzzzzzz на Чет 16 апр 2009 9:05, променено общо 1 път.
- zzzzzzz
paagrio написа:
Поставката за чаши ти ли я сложи или така си дойде?
Поставката си е с колата оригинална и е страшно удобна. Няма разливане, няма пличкане. Само дето по-високите чаши пречат на пепелника
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
paagrio написа:
Поставката за чаши ти ли я сложи или така си дойде?
Поставките за чаши са стандартни за Американското изпълнение.
Аз съм силно заинтересован да си сложа едни чашки там. Някой да знае да се продават подобни или да стават от някой друг автомобил ?
- zzzzzzz
webdude написа:...
Аз съм силно заинтересован да си сложа едни чашки там. Някой да знае да се продават подобни или да стават от някой друг автомобил ?
Баце, или ако намериш в някоя морга, или само с поръчка от някой Нагазин за оригинални части (щот такова животно няма да е евтино)