Здравейте колеги, дойде Март месец и вече се замислям за летни гуми.
Можете ли да ми дадете някакви сайтове в които са публикувани актуални цени за летни гуми (т.е. от 2009год.)

Сайтове с цени за гуми Лято 2009
- iiskrev
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: AXZ
Сайтове с цени за гуми Лято 2009
Последна промяна от radotom на Чет 23 апр 2009 14:22, променено общо 3 пъти.
Причина: Искрев, чакай ся, че не разбрах... Ти си си намерил гуми и всичко, дето е писано, дето някой хора са се потрудили да дадат като инфо, което може да бъде полезно на още 1000 човека да иде в коша, така ли?!?
Причина: Искрев, чакай ся, че не разбрах... Ти си си намерил гуми и всичко, дето е писано, дето някой хора са се потрудили да дадат като инфо, което може да бъде полезно на още 1000 човека да иде в коша, така ли?!?
- VooDoo-74
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Актуални цени за Летни гуми 2009 ???
Тук може да видиш цените на Sava и Dunlop: http://kamortires.com/index.php?lang=bg
Цените на Dunlop са по-високи, но според мен си заслужават- препоръчвам ти SP Sport FastResponse
Цените на Dunlop са по-високи, но според мен си заслужават- препоръчвам ти SP Sport FastResponse
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
[quote="Golf_Diesel_"]И тук: http://www.barzgumve.com/start.html
колега поръчвал ли си от този сайт,защото искам да си взема две нови континентал от там(http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... LoadRange=)чета и незнам как стои въпроса с тях,коректни ли са?пише че ги внасят от германия?!!поръчвал ли е някой около теб и отзиви естествено.благодаря ти предварително.айде със здраве
колега поръчвал ли си от този сайт,защото искам да си взема две нови континентал от там(http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... LoadRange=)чета и незнам как стои въпроса с тях,коректни ли са?пише че ги внасят от германия?!!поръчвал ли е някой около теб и отзиви естествено.благодаря ти предварително.айде със здраве

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
миналата седмица ми дадоха ценовата листа на Диана, в нея континентал- премиум контакт с размер 195/50 R15 82H е с цена от 120.32 лв.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Вчера купих marangoni zeta 195-50-15 по 90лв бройката,гумаджията каза,че от Април цените щели да се вдигнат.
п.п Някъде по нета гледах такива гуми по 107лв бройката.
п.п Някъде по нета гледах такива гуми по 107лв бройката.

Благодаря за бързия отговор.другата седмица пращам моя човек да отиде до люлин и да провери как стоят нещата на място(дот,производство..).Събота е!пазете се от лошо пиянство,безпарични приятели и сервитьотки-подводници
!криза е всеки гледа да прокопса! 

- IvanMan
- джедай
тази година Диана са много зле от към наличност на гуми, сто пъти им звънях, всеки път ми казват че имат наличност само на разни измислени марки (не искам да обидя никой) и затова накрая отидох в Радиал2000 и си взех Goodyear F1 и съм много доволен от избора си.
Re: Актуални цени за Летни гуми 2009 ?
много хубаво но аз като съм в най-забития град в българия и като има някви подментки за гуми какво правя??? реших и онлайн да си поръчам ми то и от там печал.все пак мисля че континентал не са толкова загубени гуми,с моите са изминати поне 40000 км и не изглеждат толкова зле но за предните колела си трябва ново на определн пробег и време и тва е.ако човек уважава сигурността си и на пасажерите е редно да се подновяват но гледам и се отчайвам-голяма трагедия.ония ден един ми предлагаше "супер новата и надежна" гума maxxxis или нещо такова беше за 100лв 195/50/15
щях да падна....няма думи наистина....

- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хм, вярно е че сега е сезона, но егати цените за летни гуми... Миналата година си взех Goodyear F1 eagle 195x50x15 за 120лв бройката. Имаше корморанки и Debica за по 75лв. BFGoodrich и фулда вървяха към 90лв...
- IvanMan
- джедай
Wish_Master написа:Хм, вярно е че сега е сезона, но егати цените за летни гуми... Миналата година си взех Goodyear F1 eagle 195x50x15 за 120лв бройката. Имаше корморанки и Debica за по 75лв. BFGoodrich и фулда вървяха към 90лв...
тази година с 15% отстъпка F1 е на 135 лв.а вече и монтажа не е безплатен в Радиал2000.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
handycam написа:Wish_Master написа:Хм, вярно е че сега е сезона, но егати цените за летни гуми... Миналата година си взех Goodyear F1 eagle 195x50x15 за 120лв бройката. Имаше корморанки и Debica за по 75лв. BFGoodrich и фулда вървяха към 90лв...
тази година с 15% отстъпка F1 е на 135 лв.а вече и монтажа не е безплатен в Радиал2000.
В автогуми го имаше допреди 2 седмици на 128лв, но сега е свален размера 195/50/15
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз да се похваля , обух amore-то
с 4 нови BridgeStone Potenza R050A - Диана

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”