dobromir dikov написа:това се полу4ава от изпуснал амортисьор

shveda_ написа:ами да виене има постоянно не само при спиране .също така имам голям луфт по задните гуми и мисля да натегна мн малко лагерите и луфта да стане минимален както трябва да бъде.
в момента съм с гуми 205/50/15
shveda_ написа:ами да виене има постоянно не само при спиране .също така имам голям луфт по задните гуми и мисля да натегна мн малко лагерите и луфта да стане минимален както трябва да бъде.
jagler написа:shveda_ написа:ами да виене има постоянно не само при спиране .също така имам голям луфт по задните гуми и мисля да натегна мн малко лагерите и луфта да стане минимален както трябва да бъде.
отивай да сменяш амортисъорите какво умуваш още...питай патило не старило...нали знаеш поговорката.
защото не са му наред, такова износване през грайфер се получава от изпуснал амортисъор който не оказва достатъчно натиск към настилката и при неравности по пътя гумата подскача ,а не ляга по настилката и затова така се износва.Аз съм ходил да меря на такъв уред с вибрациите в нашия АУТОХИТ и да ви кажа не ми казаха кой знае какво само едни диаграмки за левия и десния и имайте предвид че ако окачването не е базово/маслени амортисъори+обикновенни пружини/ може даже да изкарат че колата ти е за хвърляне..yoyof1 написа:shveda_ написа:ами да виене има постоянно не само при спиране .също така имам голям луфт по задните гуми и мисля да натегна мн малко лагерите и луфта да стане минимален както трябва да бъде.
Смени гумите първо! Най-малко си направи тест с други гуми!jagler написа:shveda_ написа:ами да виене има постоянно не само при спиране .също така имам голям луфт по задните гуми и мисля да натегна мн малко лагерите и луфта да стане минимален както трябва да бъде.
отивай да сменяш амортисъорите какво умуваш още...питай патило не старило...нали знаеш поговорката.
Щом амортисьорите са му наред защо да ги сменя?
lunskata написа:амортесьорите са на 2 месеца взех ги нови а моите гуми са износени изцяло и то отвън
morfei1 написа:lunskata написа:амортесьорите са на 2 месеца взех ги нови а моите гуми са износени изцяло и то отвън
Като си смени амортисьорите, закара ли я веднага на реглаж - стенд?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 73 госта