Здравейте!
Наскоро си взех голф 3 1.6 101 кс
Сменил съм задължителните неща и други проблемни работи не изкочиха в сервиза.
Сега обаче със всяко следващо запалване,независимо колко е карана колата предния ден,става все по-трудно.Задъхва се при самото движение на ключа,таблото премигва и се чува "щтракащ" звук отпред.Акумулатора не съм го сменил и се надявам че е от него(дали са ми в автокъщата старичък,което е нормално).Какво е мнението Ви?
Проблем със запалването
- stypkata
- Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
- Двигател: AEK
Re: Проблем със запалването
E пробва ли с нов акумулатор? Щом ти премигват лампите по таблото това ми прилича на слаб ток... Моя съвет е първо да намериш някой здрав акумулатор ( може от някой назаем за малко) и да пробваш
- MobilLife
- Автомобил: Wv golf 5 +
- Двигател:
- Контакти:
Разходи се до които и да е електричар ще ти каже точно за минута дали е акумулатора или нещо друго - поне да знаеш дали да се набутваш с нов акумулатор....
- orange28
- Автомобил:
- Двигател:
Утре едно приятелче ще ми даде акумулатор и ще пробвам.
Благодаря Ви много за съдействието!!!

Благодаря Ви много за съдействието!!!

-
cceeccoo
- Автомобил:
- Двигател:
MobilLife написа:Разходи се до които и да е електричар ще ти каже точно за минута дали е акумулатора или нещо друго - поне да знаеш дали да се набутваш с нов акумулатор....
Колегата е прав,погледни дали алтернатора зарежда.
- orange28
- Автомобил:
- Двигател:
Самия акумулатор ,с който взех голфчето е бая голям и си мисля дали не е прекалено мощен,че да не може да се зареди като хората ,когато колата се движи..днес ще пробвам с акумулатора на един колега и ще видим ако нищо не стане при жичкаджия ще се ходи
Иначе още един странен проблем ми изкочи,но не искам да правя друга тема да не пълня форума с мойте проблеми..доста силно СВИРЕНЕ на колата в движение и при неподвижно състояние на място при запален двигател
свиренето ми се чини,че идва отпред от ляво при ангренажния ремък(както подчертах сменил съм си обичайните консумативи при нова покупка,както и самия ремък).Разгледах повечето теми тук за проблем от това естество ,но при всички колеги това се случва в движение само,а не в неподвижно състояние... 
Иначе още един странен проблем ми изкочи,но не искам да правя друга тема да не пълня форума с мойте проблеми..доста силно СВИРЕНЕ на колата в движение и при неподвижно състояние на място при запален двигател
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може да вие от някоя ролка (на алтернатора, хидравличната помпа) да е пренатегнат някой ремък. Закарай я там където са ти я обслужили да си прегледат нещата. Ако ти е пренатегнат ремък ще хвърлиш някой и друг лагер и ще почнеш и ти да виеш после 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”