arni 74 написа:За кой победител става вьпрос,че те много
За собственика на GOLF-3 С8924ХА
arni 74 написа:За кой победител става вьпрос,че те много
eb7817av написа::dontknow:А за макетчето на мк2 няма нищо а?
Айде стига с тези пазарлъци моля,ако някой пише нещо по темата да пише,ако не има лични!eb7817av написа:Сам си го правих от картон и после кит и е 1:22
споко пироне, ако темата отива към заключване ще има разчистване и модули, но ще ти я оставим - заслужаваш гоpironski написа:Айде стига с тези пазарлъци моля,ако някой пише нещо по темата да пише,ако не има лични!eb7817av написа:Сам си го правих от картон и после кит и е 1:22
Моля не придизвиквайте заключване на темата!
Благодаря.
Ок благодаря.batmilko написа:споко пироне, ако темата отива към заключване ще има разчистване и модули, но ще ти я оставим - заслужаваш го
Сещам се точно за кой става на въпрос!dobrin написа:Получих информация за тенденциозно отношение към някои от участниците, и по-специално към хора от Русе, които са искали да участват в дисциплините, но им е отказано. Предлогът е бил, че сега се подреждат по градове, като дойде време, ще бъде извикан. И изведнъж започва награждаване!
Знам, че организаторът не може да огрее навсякъде, но такива сценки са меко казано разочароващи, особено за хора, които са пропътували разстоянието до там с надежда да участват ...
Замислете се над това!
kokobraiz написа:Да пуснах се на караудиото, знаейки че нищо няма да спечеля!!!Тъй като само с боксче и стъпалао нишо не става, пуснах се за спорта за шоуто , за това и бях дошл, НО ИЗЦЕПКИ ОТ РОДА НА " ТИ БОКС ИМАш ЛИ" чух отстрани така да се говори, не смятам , че е колегиално.... Както и да е това ме амбицира повече
ПС: Не забравяйте , че колега с разбрицано фауве може да ви помогне в беда!!!
Коко не се ядосвай за глупости,ти си човека който ми даде въже като бях в беда и си останал в компанията на мой приятел до ранни зори.Изказвания от всякакъв род винаги е имало и ще има от хора които не смеят да застанат до теб.Ти си истински фен на марката и приятелkokobraiz написа:Да пуснах се на караудиото, знаейки че нищо няма да спечеля!!!Тъй като само с боксче и стъпалао нишо не става, пуснах се за спорта за шоуто , за това и бях дошл, НО ИЗЦЕПКИ ОТ РОДА НА " ТИ БОКС ИМАш ЛИ" чух отстрани така да се говори, не смятам , че е колегиално.... Както и да е това ме амбицира повече
ПС: Не забравяйте , че колега с разбрицано фауве може да ви помогне в беда!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта