...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Мочета и момичета, за таз работа със смяната на цвета на километражите и цвета на светенето им мога само най-горещо да ви препоръчам за пореден път момчетата от http://www.streetrace.hit.bg
на мен са ми правили чудеса, а какви други съм виждал при тях..... Всичко свързано с визуалния тунинг могат да ви направят по колата. татуировки , лепанки, осветления неони...каквото се сетите Вместо да се мъчите сами и да прецакате нещо...е вие си знаете де Не искам това да ви звучи като реклама, просто споделям опит и впечатление
на мен са ми правили чудеса, а какви други съм виждал при тях..... Всичко свързано с визуалния тунинг могат да ви направят по колата. татуировки , лепанки, осветления неони...каквото се сетите Вместо да се мъчите сами и да прецакате нещо...е вие си знаете де Не искам това да ви звучи като реклама, просто споделям опит и впечатление
- flash
- Автомобил: Golf III GT TDI
- Двигател: 1z 1994
One написа:Мочета и момичета, за таз работа със смяната на цвета на километражите и цвета на светенето им мога само най-горещо да ви препоръчам за пореден път момчетата от http://www.streetrace.hit.bg
Там има ли избор от километражи?
А пък и тези момчета са от софия аз съм от Плевен , май млако скъпички ще ми излязат тези километражи!!!Затова искам да си намеря нещо хубаво и да си го сложа сам или с помоща на приятели.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:

Това го пуснах в основния форум ама хайде и тук
http://www.deltagfx.com/mainsetup_e.html
но не знам дали може да е полезно.
Pinci, нещо повече за тая фирма знаеш ли? Някакви координати и т.н. Аз лично си спомням едно филмче за някакво изложение на осветителни тела в което показаха някаква светеща лента (като неон) - била много подходяща за гащи за стриптизьорки (така казаха - кълна се), ама според мен ако се намери такава по-широчка може да си направиш примерно основата на километражите.
Не че съм се залетял точно сега да се бъзикам с таблото, ама не е зле да се знае как става най-добре.
Не че съм се залетял точно сега да се бъзикам с таблото, ама не е зле да се знае как става най-добре.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 16:03, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 16:05, променено общо 1 път.