santo_trafficante написа:Хонда дизел над 2004 год знам че имат ядове с веригите на мотора![]()
така съм чулотделно един познат изрева точно с такъв проблем който му струваше 2500лв
щом казваш

във форума на Хонда не е имало нито едно подобно оплакване

santo_trafficante написа:Хонда дизел над 2004 год знам че имат ядове с веригите на мотора![]()
така съм чулотделно един познат изрева точно с такъв проблем който му струваше 2500лв
maimo написа:колеги защо всеки приказва за малостоиностни работи коя колко вървяла или коя колко се 4упела и разни такива,а xората в европа и америка по малко се интересуват от тези неща всеки гледа сигорноста на колата- все още изглежда нямаме такова мисленесамо да одбележа 4е пасата за 2005или2006 година беще не първо място при 4елен и страни4ен удар от там нататъка си правете изводите
за това съм си взел такъв да има по малка вероятност
maimo написа:колеги защо всеки приказва за малостоиностни работи коя колко вървяла или коя колко се 4упела и разни такива,а xората в европа и америка по малко се интересуват от тези неща всеки гледа сигорноста на колата- все още изглежда нямаме такова мисленесамо да одбележа 4е пасата за 2006 година беще не първо място при 4елен и страни4ен удар от там нататъка си правете изводите
за това съм си взел такъв да има по малка вероятност
forgotforme написа:колеги направих правилния избор взех си голф4 99г 1.9 тди 110 коня ,но дилемата остава .
дазе тук се включва като ценови диапазон и октавиа комби !
темата залитна в посока (какви хора работят в заводите ) но статиите (линкове) които постнахте са доста добри и изщчерпателни за което благодаря
forgotforme написа:колеги направих правилния избор взех си голф4 99г 1.9 тди 110 коня
morfei1 написа:Бе незнам къде какви работят, но електрониката и неща от охладителната система на VAG - Шкода, Ауди, VW се прави в България. Лично аз им нося кабеляците, и останалите неща от Чехия, Унгария,
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 70 госта