Polo 82...
- logite4a
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Polo 82...
Здравейте ! имам Поло 2-ка 82 година...Смятам да го тунинговам, но да го тунинговам в такъв смисъл, не да сложа някой накрайник на ауспуха и да му затъмня стъклата, както правят някой селяни на Жигулитата си, а искам да го възстановя напълно и да му направя Качествен тунинг...Искам да му сменя двигателя, защото този го бяха пообрали и от тогава прави проблеми , а и без това вече е издухан...Кажете по принцип от къде ще е най-добре да се търси двигател ? От авто-морга ли ? Ми това е за сега. Скоро го започвам от нулата и смятам първо да му сменя ДВГ-то ... Ако имам още въпроси - ще питам 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
logite4a написа:Vasstop, какво е техническото състояние, на двигателя ? Има ли някакви проблеми ? А евентуално имаш ли някоя снимка? Просто искам да го скивам
Двигателя е на ~200K km
Неща, които са сменяни - термостат, тройник, свещи, датчик на хол. Нямах технически проблеми с него до момента в който го смених.
Дай на лични ако те интересува.
За съжаление нямам снимки, може да се уговорим да го видиш, в София е.
- Bratt
- Drivers wanted
- Автомобил: MKII
- Двигател: EZhko
logite4a написа:Vasstop, какво е техническото състояние, на двигателя ? Има ли някакви проблеми ? ....
Колега, мога да гарантирам, че колата (като цяло) на Vasstop, е една от най-добре поддържаните тук във форума, дори и със стария двигател.
Ако си навит да го купиш, няма да сгрешиш.
Можеш да питаш и Ваското1...

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”