2.Възможно ли е да се сложи бензинова помпа на 1.8 ABS Мотор от (да речем) 2.0 с цел приток на повече гориво - по голям вървеж ?
Благодаря предварително

zfa159 написа:-помпа на 2Е мотор - 3.0 бара.след регулиране на налягането - 2.5 бара към дюзите

radotom написа:zfa159 написа:-помпа на 2Е мотор - 3.0 бара.след регулиране на налягането - 2.5 бара към дюзите
Само 1 лека поправка
3 бара е след регулатора при липса на вакуум- т.е.- преди да запали колата и след 3 000 оборота
При наличие на вакуум налягането вече си пада на 2.5 бара, както си писал.
Иначе помпата на 2Е,PB и PF, преди регулатора, мисля, че трябва да може да даде 5 или 6 бара (не съм сигурен)
Всичко друго съм съгласен напълно!
К.Одаджийски написа:radotom написа:zfa159 написа:-помпа на 2Е мотор - 3.0 бара.след регулиране на налягането - 2.5 бара към дюзите
Само 1 лека поправка
3 бара е след регулатора при липса на вакуум- т.е.- преди да запали колата и след 3 000 оборота
При наличие на вакуум налягането вече си пада на 2.5 бара, както си писал.
Иначе помпата на 2Е,PB и PF, преди регулатора, мисля, че трябва да може да даде 5 или 6 бара (не съм сигурен)
Всичко друго съм съгласен напълно!
Ауто дата казва 3.0 след регулатора 2.5

...не си попаднал на модел за гонки
,просто скоро ще се наложи да сменям бензиновата помпа, и така и така ще се дават парички ми беше интересно дали ще се получи тази МАГАРИЯ Hristo Dimov написа:Разлика има не само в налягането, но и в захващането в кошницата. И още и в изхода - там където се снажда маркуча за горивото. За В3 и В4 - зависи от коя година са, има точно разлика в този пластмасов край на помпата. Затова, за да си сигурен, че взимаш точната помпа, сваляш старата и отиваш с нея в магазина. Освен това е хубаво да ти я сложат в сервиз, за да ти тече и гаранцията! За втора употреба - не ти препоръчвам, защото може да те изкара 1 година, но може да спре и след 1 месец.

zfa159 написа:К.Одаджийски написа:Ауто дата казва 3.0 след регулатора 2.5
И аз оттам го видях и затова го написах толкова смело
Потребители, разглеждащи този форум: jordanbalew и 68 госта