Въпрос за иЗкарване на нов паспорт за газова уредба
- ianek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за иЗкарване на нов паспорт за газова уредба
Здравейте искам да попитам при покупка на колата ми собственика ми каза че газовата уредба и е изгубил паспорта,а на газостанциите ми правят проблем,искам да питам какви документи ще ми трябват за да си изкарам нов. 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за искарване на нов паспорт за газова уредба
Никакви...
Трябват ти:
...Бутилка
-фабричен номер
-обем
-година на производство
...Автомобил
-три имена на собственика
-местодомуване по талон
-рег. номер на автомобила
-марка на уредбата (обикновено се приема марката на изпарителя да е определяща)
Трябват ти:
...Бутилка
-фабричен номер
-обем
-година на производство
...Автомобил
-три имена на собственика
-местодомуване по талон
-рег. номер на автомобила
-марка на уредбата (обикновено се приема марката на изпарителя да е определяща)
- ianek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имам и още един въпрос а като газовата ми е поостаряла и като ходих при тези и те ми направиха проблем че ми е прекалено стара,можете ли да ми кажете някаде дето мога да си искарам нов паспорт без да ми правят каквито и да е проблеми?
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
здравейте колеги имам следното въпросче, миналата година си сложих газова уредба ма незнам защо тия дето ми я сложиха ми дадоха 1 телефон и ми казаха да ходя да ми я регистрират
и това в един голям автоцентър няма да приказвам кои, тогава се нервирах и не отидох защото бях прекалено ядосан че съм дал пари па накрая пак аз да си върша работата
но от скоро започнаха да ми искат преглед и ми става все по трудно да зареждам така че трябва да си я регистрирам единственото което ми дадоха от сервиза е гаранция която в моменда не мога да открия дори, та къде в младост , дружба горубляне абе тая източната част на софия да отида за да ми я регистрират и да се свърши аз, преди лесно звъня на The_Machine щеше да стане лесно ама сега като се премести ми идва прекалено далече 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
ianek написа:имам и още един въпрос а като газовата ми е поостаряла и като ходих при тези и те ми направиха проблем че ми е прекалено стара,можете ли да ми кажете някаде дето мога да си искарам нов паспорт без да ми правят каквито и да е проблеми?
На колко години ти е бутилката?
По-добре иди на хидравличен тест да ти е мирна главата, или в двугия вариант - смени си бутилката - самата тя не струва повече от 70 лв, пък май хидравличния е към 30-40, демонтажа и последващия монтаж отделно...
Инак хидравличен знам, че правят в улицата срещу Тих Труд, която влиза в Дружба 1 срещу бившата каса на Топлофикация в един двор...
Значи моята бутилка е руска, голяма - 60 литра и е може би на повече от 5г. Трябва ли да се притеснявам? Досега не съм имал никакви проблеми с нея. Изобщо колко е пробега на една газова бутилка? 10г.?
Kokomba написа:Изобщо колко е пробега на една газова бутилка? 10г.?
По закон през 5 г на тест,иначе,ако няма рибки в багажника ще надживее колата.
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Моята е поставена 2000 година а кога е произведена трябва да видя
.Резултата е че когато сменях филтъра на газовия клапан магнита вътре беше като таралеж , а самия филтър беше пълен с парченца ръжда и стружки . Затова или на тест или направо нова ......

Много моля ако някой знае къде в София правят хидравлични тестове на газови бутилки да сподели тук. Ако сподели и цени и опит... 

Kokomba написа:Много моля ако някой знае къде в София правят хидравлични тестове на газови бутилки да сподели тук. Ако сподели и цени и опит...
Тест ли трябва или документ?
АГУ-то е законно с паспорт и всичко просто не е минало преглед тази година защото му е 8-ят рожден ден и ми се щеше да го преслушат бутилочно, ноооо като няма нийде инфо или адрес или цени...ще го правим по български ПАК май.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Maй е около 50 лв, трябва да е празна и демонтирана бутилката.
Сточна гара ако идваш от Лъвов мост продължаваш след колелото само направо (не по чупките за Х. Димитър) и ще опреш във фирмата, извършваща прегледите
Дружба 1 - Тих Труд, ако идваш от Шипченски Проход правиш десен на светофара и след 100-на метра вляво има един портал - там пак правят...
За тези места знам
Сточна гара ако идваш от Лъвов мост продължаваш след колелото само направо (не по чупките за Х. Димитър) и ще опреш във фирмата, извършваща прегледите
Дружба 1 - Тих Труд, ако идваш от Шипченски Проход правиш десен на светофара и след 100-на метра вляво има един портал - там пак правят...
За тези места знам
Благодаря за инфото Машина. Ще ида да видя какво и защо.
Върни се в “Автогазови уредби”