Passat B3-ксенон
- bate_pe60
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat B3-ксенон
аз съм отскоро с bixenon h4 40% подсилен (50 ватовия) на 8000к
и трябва да ви кажа, че съм много доволен...
но не и полицаите...една вечер в рамките на 4 часа ме спряха 9 пъти... .
и то все различни... свалих ги малко и спряха да ме спират толкова...
свети наистина много добре, но странното е че видях и други коли с х4 на 8к , пак БИ, рефлекторни и мисля да сменям фаровете изцяло с нови, но тук някой разбуди интересът ми към лупи... za b3 става дума (този без решетката ако не греша) комби...
ако може да поясните малко за лупите, какво що , как... щот в момента не ми харесва как се разпределя светлината...
oops , темата била от март 2008ма а не 2009та..
сори
но не и полицаите...една вечер в рамките на 4 часа ме спряха 9 пъти... .

свети наистина много добре, но странното е че видях и други коли с х4 на 8к , пак БИ, рефлекторни и мисля да сменям фаровете изцяло с нови, но тук някой разбуди интересът ми към лупи... za b3 става дума (този без решетката ако не греша) комби...
ако може да поясните малко за лупите, какво що , как... щот в момента не ми харесва как се разпределя светлината...
oops , темата била от март 2008ма а не 2009та..

- tihony_audio
- Автомобил:
- Двигател:

За Passat B3

- sigman
- Автомобил: BMW
- Двигател:
bate_pe60 написа:аз съм отскоро с bixenon h4 40% подсилен (50 ватовия) на 8000к
но не и полицаите...една вечер в рамките на 4 часа ме спряха 9 пъти... .и то все различни... свалих ги малко и спряха да ме спират толкова...
oops , темата била от март 2008ма а не 2009та..сори
...ако не е тайна колко струват и от къде се купуват

Здравеи колега ас искам да ти дам савет само ако слагш Xsenon или 6000К или 4300К и си го сложи на оригиналните фарове не си копуваи други фарове ас карам Passat B4 сас каси и далги уделно и сам сас 6000К и сам много доволе и свети доста добре така че не се чуди ами слагаи.

tania80 написа:Здравеи колега ас искам да ти дам савет само ако слагш Xsenon или 6000К или 4300К и си го сложи на оригиналните фарове не си копуваи други фарове ас карам Passat B4 сас каси и далги уделно и сам сас 6000К и сам много доволе и свети доста добре така че не се чуди ами слагаи.
....а защо 4300 или 6000К, според мен 5000К е нещо като компр. вариант, хем не жълтеее,а и не е син