Кой, какво видял в Нет-а

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Stefan 0201
Автомобил:
Двигател:

Re: Кой, какво видял в "нета"

Мнениеот Stefan 0201 » Съб 18 апр 2009 21:04

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Съб 18 апр 2009 23:00

Биг Брадър и Вип Брадър в благотворителна акция
Изображение
Автор Калин Николов

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Нед 19 апр 2009 3:13

Пръснах се да се смея :)
Прикачени файлове
3079_94056329061_628849061_2515489_2431652_n.jpg
Renault :)

didko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didko » Нед 19 апр 2009 19:52

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Нед 19 апр 2009 20:41

Изображение

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Нед 19 апр 2009 21:19

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Нед 19 апр 2009 21:35

Изображение

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Нед 19 апр 2009 21:45

:!: :!: :!:
Мамо,излязох с приятели. Отидох на един купон,и си спомних какво ми каза преди да изляза: \"Недей да пиеш ако ще караш.\" Затова, пих еднин спрайт. Почувствах се горда със себе си за това,че послушах съвета ти,и за разлика от много мои приятели бях трезвена!! Направих своя избор,и твоите думи бяха свещенни за мен. Когато купона свърши,хората започнаха да се качват по колите си,пияни. Аз се качих в моята със сигурнустта че съм в състояние да карам. Тогава Мамо,неможех дори да си представя какво ме очаква.Нещо неочаквано... Сега съм тук,просната на земята и чувам полицайте да говорят \"момчето което се блъсна в тази кола е пияно\". Мамо,гласовете са толкова далечни..! Кръвта ми е навсякъде и се опитвам с всички сили да не заплача. Мога да чуя и докторите \"момичето няма да издържи\". Сигурна съм мамо,че момчето което ме блъсна,не е искало да ме рани.Но защо...?! Той е пил, а аз трябва да умра. Защо живота е толкова несправедлив Мамо? Защо хората го правят,знаейки че могат да заличат толкова човешки животи..! Болката ми в момента е огромна,все едно ме бодът с хиляди ножове. Мамо,кажи на сестричката ми да не се плаши,кажи на Татко да бъде силен. И моляте,отиди при момчето,и му дай съвет,както даде на мен. Може би ако неговите родители му бяха казали,сега щях да съм жива мамо! Дъхът ми отслабва все повече и повече,и започвам да се страхувам наистина. Това са последните ми моменти и се чувствам толкова сама. Как исках да можеше да си до мен сега мамо,докато съм тук на земята,умираща. Исках да ти кажа толкова неща,Обичам те мамо, Обичам те толкова много! Обещавам да те пазя,да бъда твоя ангел,и да те защитавам както направи ти. Сбогом мамо.
Тези думи са написани от жорналистката която е била на мястото на инцидента. Докато е умирало,момичето е шепнело тези думи

Потребителски аватар
D'oh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот D'oh » Пон 20 апр 2009 1:17

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Пон 20 апр 2009 11:57

Изображение

:horror:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пон 20 апр 2009 15:21

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 20 апр 2009 18:38

Потребителски аватар
VW Golf VR6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW Golf VR6 » Пон 20 апр 2009 19:42

red rider написа:Момчета за да не пускам друга тема с въпрос , някой може ли да даде линк към оригинала на тази песен . Преди няколко месеца беше хит по радиотата.

:обичам ви

Песента е Madcon - Beggin Успех

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Пон 20 апр 2009 19:55

Мамо,излязох с приятели. Отидох на един купон,и си спомних какво ми каза преди да изляза: \"Недей да пиеш ако ще караш.\" Затова, пих еднин спрайт. Почувствах се горда със себе си за това,че послушах съвета ти,и за разлика от много мои приятели бях трезвена!! Направих своя избор,и твоите думи бяха свещенни за мен. Когато купона свърши,хората започнаха да се качват по колите си,пияни. Аз се качих в моята със сигурнустта че съм в състояние да карам. Тогава Мамо,неможех дори да си представя какво ме очаква.Нещо неочаквано... Сега съм тук,просната на земята и чувам полицайте да говорят \"момчето което се блъсна в тази кола е пияно\". Мамо,гласовете са толкова далечни..! Кръвта ми е навсякъде и се опитвам с всички сили да не заплача. Мога да чуя и докторите \"момичето няма да издържи\". Сигурна съм мамо,че момчето което ме блъсна,не е искало да ме рани.Но защо...?! Той е пил, а аз трябва да умра. Защо живота е толкова несправедлив Мамо? Защо хората го правят,знаейки че могат да заличат толкова човешки животи..! Болката ми в момента е огромна,все едно ме бодът с хиляди ножове. Мамо,кажи на сестричката ми да не се плаши,кажи на Татко да бъде силен. И моляте,отиди при момчето,и му дай съвет,както даде на мен. Може би ако неговите родители му бяха казали,сега щях да съм жива мамо! Дъхът ми отслабва все повече и повече,и започвам да се страхувам наистина. Това са последните ми моменти и се чувствам толкова сама. Как исках да можеше да си до мен сега мамо,докато съм тук на земята,умираща. Исках да ти кажа толкова неща,Обичам те мамо, Обичам те толкова много! Обещавам да те пазя,да бъда твоя ангел,и да те защитавам както направи ти. Сбогом мамо.
Тези думи са написани от жорналистката която е била на мястото на инцидента. Докато е умирало,момичето е шепнело тези думи

Мноо тежко колега! Наистина ми стана гадно като го чета...

Последна промяна от Sunny на Вто 21 апр 2009 16:07, променено общо 1 път.
Причина: Темата не е за коментари

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Пон 20 апр 2009 20:01

Тва са аболютни промивки на мозъци да се замислиш малко като го четеш иначе се замисли това може ли да го каже един човек докато умира толкова добре измислено и казано.....пффф точно никога...че е много страшно страшно и стават адски драгедии по пътищата много майки останаха без децата си, но това тук написаното е просто добре измислено и наистина те кара да се замислиш малко поне, но съм сигорен, че не е истина това

Последна промяна от Sunny на Вто 21 апр 2009 16:06, променено общо 1 път.
Причина: Темата не е за коментари

Върни се в “ОФФ-Топик - други”