Здравейте колеги - малко стара темичка изравям, но ме интересува. На Голф 3 какви джанти 17 може да се сложат без да опира в калниците и с какво ЕТ. Какви гуми вървят със съответните джанти. Знам, че максимум 205/40/17. Кажете джантите с какво ЕТ може да са и колко J. Мисля и колата да се смъква с 40/40 Благодаря ви предварително.
И аз съм 1.6 75 к.с.И вървежа на колата не се е променил много...С гуми 205 40 17 съм и никъде не закачат по калниците Джантите са 17'7.5J ет 35 OXIGIN и определено вади съвсем др. визия.Относно возенето малко е твърдичко но се свиква
Лошото е при 17ките, както казаха колеги, возията( бе друса си повече от преди и не е чак толко незабележимо), вдига разхода малко, и скъпите гуми( на мен ми дадоха цена, нито много скъпа нито много евтина гума - 350лв бройката)
Ами аз съм ти написъл размера и джантата.Ако сложиш гуми на 215 ще трябва да режеш от ръбовете на калниците не си говоря празни приказки,на едно момче е с 215 гума и са му изрезани че стърже за 17- ки става въпрос
Не се вкарвай в тоя филм колега, ако е трябвало Golf 3 да е със 17, щял да е. Аз на BMW-то мисля да махам 17-те, ти на Golf3 ще слагаш. Те хубави, а после на тебе няма да ти е хубаво, нямаме пътища за тия джанти. Освен че ще си спънеш и без това слабата кола, ами и ще е потрошиш с тия гуми височина 40.
найстина ли става да се слагат и на най-обикновена голфетка като 1.6 такива тупалки? винаги съм си мислел, че без преправяне на калниците и окачване ще опират 17-ките, та даже и 16