Двигател на голф 4 1.4
- shirindeniz
- Автомобил:
- Двигател:
Двигател на голф 4 1.4
може ли някой да ми каже ,от какво може да пуши ауспуха на голф 4 1.4 75 к.с.Закарах я на ремонт и ми казаха ,че може да е от двигателя и аз се притесних,да не ми блокира.Мерси предварително
- Firestarter
- Автомобил: Голф 3
- Двигател:
- shirindeniz
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Двигател на голф 4 1.4
в понеделник ще сменя масло ,ремък и т.н.,тъй като незнам дали губи масло и колко и след това пак ще пиша.Но пуши ,не постоянно ,но пуши
Колега може да са гумички на клапани или в по-лошия случай сегменти! Ако ти харчи малко масло -гумички ,обаче ако вдига много голяма компресия и харчи повечко масло със сигурност сегменти!
- shirindeniz
- Автомобил:
- Двигател:
колата е вкарана преди 5 дена от Италия и още нищо не е сменено.Проверена е на компютър и по тоците няма проблем.Колата си върви ,но този пушек ме дразни.Аз съм от хората на които колата трябва да е 6,малко нещо да се обади и го оправям.може ли да е от старо масло там разни ремъци -не му разбирам, и си търся успокоение 
Последна промяна от shirindeniz на Нед 19 апр 2009 11:18, променено общо 1 път.
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Може и от старо масло да е защото някой пъти тъпите италианци въобще не сменят маслото
! Много ги мързи да поддържат някой път. Сипва примерно най-долнопробното масло и кара със 200 по аутобана - е как няма да пуши. Смени му на Голфчето сички консумативи като за начало, ако има нещо няма да се забави. Със здраве да си я караш Голфетката и много безаварийни!
- shirindeniz
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти!Дано от това да е.Ще пиша какво е станало като му сменя всичко.А ако гори само малко масло ,има ли проблем пр.1 л.на 10000км.Мерси
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е толкова изобщо не се притеснявай 

- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Около 500 мл. до 1 литър горе долу от смяна до смяна на 10 000 е нормално, стига да няма луфтове двигателя да трака нещо и т.н. Отиди на маслар направи една промивка на двигателя (16 лв. мисля беше течноста) и му сложи една хубава полу-синтетика 10W40 и карай смело да видиш какво друго ще излезе. Дано да няма друго де успех! 

- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Имам приятел монтъор от доста години!Та той ми каза че ставало промивката като сложиш 1 литър някъде нафта в маслото,оставиш малко да поработи после точиш,слагаш новото и "спи градът" 

- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
То и така ще разтвори отлаганията, ама ако минаваш от минерално на синтетично??? Се си мисля, че ще остане достатъчно, че да се пресече!
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Не се занимавайте с глупости-прости източете старото на загрял мотор,изчакайте да се изцеди докрай,нов м.филтър и масло по спецификация.Не сипвайте разни петмези из мотора да не тръгнат разни нагари и утайки по системата
- shirindeniz
- Автомобил:
- Двигател:
Днес смених абсолютно всички консумативи,масло ,ремъци,всички филтри и нз. още какво,но пак пропуши.Пушека не е черен, а бяло-сивкав.Май ще сменям гумички,но се чудя дали да не сменя и сегментите.Така и така ще се отваря.Иначе колко ви е излязло смяна на гумички-труд и материал.
Ако имаш пари смени и сегменти и биелни лагери и ролки..гарнитури! Имам 1.4 16v минах през целия този ад..ама аз направо си бях за сегменти ,на мен ми пушеше доста и маслото изчезваше бързо 1,5л за 500км
Смени ги по добре сега да не отваряш пак мотора в скоро време..и няма да е лошо и един шлайф на главата, но ти си прецени...УСПЕХ А за парите ,зависи от майсторите на мен при познати ми излезе към 1000 и нещо (труд+части),а и зависи от качеството на частите!
- shirindeniz
- Автомобил:
- Двигател:
Майстора е мой човек и за сега ще сменя само гумички, а по нататък ще си покаже.Твойта постоянно ли пушеше и какъв пушек (Kindera)?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”