Качих нов диск с нов WIN98 и пробвах да отворя,но директориите си ми стоят все така празни! Пуснах и втрората програмка,но тя си прави някакви сканирания и след 20-на минути забива ! Никакъв резултат!
А пък първата програмка е за от NT нагоре !
Сега точа това Easy Recovery и ще пробвам и с него,но ме съмнява !
Хора помагайте !!! В момента пиша от ВИНА98 дето му липсват файловете!
Windows-изчезнаха ми файловете...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Недей да записваш или триеш никакви файлове върху този харддиск
Свали целия харддиск и го закачи на друга машина като втори такъв и от другата машина го прочети само. След това пускай Recovery програмата. Ако незнаеш за какво говоря може в неделя да ми се обадиш и да дойдеш до нас само с харддиска.
088 9224495
Свали целия харддиск и го закачи на друга машина като втори такъв и от другата машина го прочети само. След това пускай Recovery програмата. Ако незнаеш за какво говоря може в неделя да ми се обадиш и да дойдеш до нас само с харддиска.
088 9224495
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен дефрагментатора на 98 е засрал ситуацията. Особено ако е работел на фонов режим а ти си правел вещо друго в това време на компютъра. Според майкрософот може да рабоши докато дефрагментираш ама от личен опит съм изпадал в подобна ситуация като твоята дето дори след такова дфрагментиране и уина не ще да запали.
Съмнявам се да възстановиш нещо.
Съмнявам се да възстановиш нещо.
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Scandisk в SafeMode (F8 натискаш преди да е почнал (и докато почне) да зарежда) ще ти реши проблема почти 90% съм сигурен. Или както каза някой закачи този хард на друг компютър и му пусни scandisk с autofix. Макар че каквато манджа си забъркал с всевъзможните tools дето си пробвал отгоре само късмет мога да ти пожелая. Така като стане ЗАДЪЛЖИТЕЛНО scandisk в safe mode - колкото и да е невероятно оправя много проблеми. А за файловата система под linux колко rox .. колега айде няма нужда .. толко нощи не съм спал че не ми се мисли. Бекъп трябва да има, бекъъп .. 

- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За съжаление нищо не стана ! Успяхме да спасим само два фйла (Хиляди благодарности на vasstop за отделеното време и помоща!
)
(Имаш по няколко бири от мен !)
И сега установявам,че в компа ми има ЧЕРНА Дупка !! Каквито файлове сложа в злочестните директории и на другия ден изчезват! И то май само един тип файлове .asm (те са си текстови по същество)!
Кажете ми що за чудо е това?
То е ясно,че ще има low level format,но се боря да спася каквото е останало !
Проблема ми е какъв ВИН да си "туря" ?! Повече не я ща тая 98-ца, веднъж ме предаде вече и край ! Какво ще ме посъветвате да търся ?
(говорим за Р2 на 300mhz , 3 GB disk и 150 RAM )
Мислех си за Вин2"иляди"??

(Имаш по няколко бири от мен !)
И сега установявам,че в компа ми има ЧЕРНА Дупка !! Каквито файлове сложа в злочестните директории и на другия ден изчезват! И то май само един тип файлове .asm (те са си текстови по същество)!
Кажете ми що за чудо е това?
То е ясно,че ще има low level format,но се боря да спася каквото е останало !
Проблема ми е какъв ВИН да си "туря" ?! Повече не я ща тая 98-ца, веднъж ме предаде вече и край ! Какво ще ме посъветвате да търся ?
(говорим за Р2 на 300mhz , 3 GB disk и 150 RAM )
Мислех си за Вин2"иляди"??

- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zmej написа:WDW написа:... И то май само един тип файлове .asm (те са си текстови по същество)! Кажете ми що за чудо е това?
Браво бе, инженер по електроника да пита що е то ASM...Assembler, Владо, assembler... Ама я виж дали наистина са асемблерски твоите специално...
????
Чети внимателно !
Не питам какви са, а защо точно те ми изчезват ! Та аз точно тях си търся, те са ми най-важни щот съм ги писал аз и няма как да ги намеря! Всичко друго се сваля от нета , но това .........

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”