Това е старо.. още от време оно в Бургас.. когато нарязаха целия град и нямаше едно правилно асфалтирано място
Потресен съм от "добре" асфалтираната ми улица...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Потресен съм от "добре" асфалтираната ми улица...
Имах по едно време една информация, че за цялостно асфалтирана улица взимат по-малко пари от колкото за кръпка 
Това е старо.. още от време оно в Бургас.. когато нарязаха целия град и нямаше едно правилно асфалтирано място
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ебати пикливата държава, не родина, а държава, управление. Ние сме си виновни, ние си ги избираме, а и обичаме да мълчим.
Пусни една жалба и направи, като Анди Дюфрейн в Изклуплението Шоушенк, а именно : пича реши да се бори до край за една библиотека и писа по 1 писмо на седмица в продължение на 6 години. В крайна сметка му изпратиха пари, той продължи с 2 писма и видяха, че не могат да го залъгват
Ако имаш нерви и време им пускай по една жалбичка на седмица и да видим.
За сведение, аз живея в Гевгелийски и целия квардал го изринаха и асфалтираха, дупка не остана.
Пусни една жалба и направи, като Анди Дюфрейн в Изклуплението Шоушенк, а именно : пича реши да се бори до край за една библиотека и писа по 1 писмо на седмица в продължение на 6 години. В крайна сметка му изпратиха пари, той продължи с 2 писма и видяха, че не могат да го залъгват
Ако имаш нерви и време им пускай по една жалбичка на седмица и да видим.
За сведение, аз живея в Гевгелийски и целия квардал го изринаха и асфалтираха, дупка не остана.
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:Пратих го на господарите. Сега ще видя как стои въпросът и с БТВ.

- shotik
- Автомобил: Seat Cordoba Vario 2000
- Двигател: ALM 1.6 MPI 2000
- Контакти:
Колега groznika,30 г съм по-голем от теб,само ,че съм живял в кв."Левски"и когато идвах по центъра виждах ,как се чистеше и миеше.Улицата на която живеех беше "Лъкавица",сега "Сава Цонев",беше с плочи,не с павета,тротоара го правиха 1958 г и хората бяха доволни.Най-хубавата улица беше "Стефан Богориди",защото по нея се караха всички строителни материали за изграждане на стадион "Герена" и беше асфалтирана.Много мога да пиша,но не е това мястото.
Това е "онова време".
Но погледни на картата за ул"Ярослав Хашек",на която имаме имот от 1949 г/брат ми живее там сега/и досега никога не е имало настилка,само на лични начала откраднат по някой камион асфалт от други обекти ,за да може зимно време да не се ходи в калта.
60 г не стигнаха на общината да прокара улица там,но по центъра се правеха ремонти ,за да е хубаво.
/Без политически пристрастия пиша !/
Искаме да е хубаво,но за много неща с какви кадри се работи,особено при строителство ,асфалтиране и т.н.Няма този контрол и дисциплина,обучени работници,които имаше ,няма и качествените материали,отричат се доказани стари технологии.Дъщеря ми от 4 г.е в Киото и като я питах как чистят там,ми написа"Незнам,просто няма прах и кал,но и културата е друга,не като у нас".
Това е "онова време".
Но погледни на картата за ул"Ярослав Хашек",на която имаме имот от 1949 г/брат ми живее там сега/и досега никога не е имало настилка,само на лични начала откраднат по някой камион асфалт от други обекти ,за да може зимно време да не се ходи в калта.
60 г не стигнаха на общината да прокара улица там,но по центъра се правеха ремонти ,за да е хубаво.
/Без политически пристрастия пиша !/
Искаме да е хубаво,но за много неща с какви кадри се работи,особено при строителство ,асфалтиране и т.н.Няма този контрол и дисциплина,обучени работници,които имаше ,няма и качествените материали,отричат се доказани стари технологии.Дъщеря ми от 4 г.е в Киото и като я питах как чистят там,ми написа"Незнам,просто няма прах и кал,но и културата е друга,не като у нас".
- сава
- Автомобил:
- Двигател:
Ееех вие ми говорите за асвалт я вижте мойта улица от два месеца насам и за години напред като гледам темпото със което се работи
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
сава написа:Ееех вие ми говорите за асвалт я вижте мойта улица от два месеца насам и за години напред като гледам темпото със което се работи
Колега съжелявам те ! Наистина нямам думи !
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
сава написа:Ееех вие ми говорите за асвалт я вижте мойта улица от два месеца насам и за години напред като гледам темпото със което се работи
А къде е улицата колега?
За съжаление, на никой не му пука къде в какво състояние са пътищата
Гледат само как да ти вземат пари за данъци и винетки, а за инфраструктурата - само като наближат избори закърпват ямите, колкото да изкарат 4-5 месеца и тва е - сава
- Автомобил:
- Двигател:
ГР Перущица това е основната артерия на града 

-
timon_tg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако не те искат за бакшиш в София ставаш общ работник

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
михи...
днес звъня на тоя телефон с 5ците..
Алоооуу...
-Опълченска нали я пусна нашия лидер...?
-Да... даже в неделя...
-Ми тогава да вземете да махнете всички знаци... които твърдят, че е в ремонт.. /и започвам да ги изброявам/
-Ми тоо.. знаците... ми.. ще ви дам един телефон...945......
-Чакай чакай.. нали столична община..
-Да..
-Ами вместо аз да се обаждам.. да вземете вие да го сторите.. моя работа ли е..
-Амиии...
-....
-Добре ще им се обадим..Вашето име...
-ХХХХ
Лек ден...
те така...
да видим дали ще са ги махнали..
Днес седи един опърпан знак на Т.Александров, който гласи движение само направо след знака.. и масово всички си го нарушаваме.. и си правим десен по опълченска.. викам.. ей ся.. на хранилка да застанат.. ще има едно кършене на ръце...
днес звъня на тоя телефон с 5ците..
Алоооуу...
-Опълченска нали я пусна нашия лидер...?
-Да... даже в неделя...
-Ми тогава да вземете да махнете всички знаци... които твърдят, че е в ремонт.. /и започвам да ги изброявам/
-Ми тоо.. знаците... ми.. ще ви дам един телефон...945......
-Чакай чакай.. нали столична община..
-Да..
-Ами вместо аз да се обаждам.. да вземете вие да го сторите.. моя работа ли е..
-Амиии...
-....
-Добре ще им се обадим..Вашето име...
-ХХХХ
Лек ден...
те така...
да видим дали ще са ги махнали..
Днес седи един опърпан знак на Т.Александров, който гласи движение само направо след знака.. и масово всички си го нарушаваме.. и си правим десен по опълченска.. викам.. ей ся.. на хранилка да застанат.. ще има едно кършене на ръце...
-
Atanas14
- Автомобил:
- Двигател:
не винаги е така, миналата пролет улицата на която живея, а именно Русалка(успоредна на оборище) беше преасфалтирана от край до край. почти както трябва(шахтите си стърчат с по 5 сантиметра над платното).
не знам от къде го извадихме тоя късмет, може би имаме някой общинар комшия.
с две думи- могат, но не искат
не знам от къде го извадихме тоя късмет, може би имаме някой общинар комшия.
с две думи- могат, но не искат
ул. 11-ти Август м/у Дондуков и Московска също беше оправена за 2 дни от-до- заради 2 дупки
че може, може ...
че може, може ...
колега грозник, тва да не са от ония "частници", дето ги даваха по Господари на ефира - викаш ги и запълват дупки за 80лв, може някой комшия да не е издържал и да ги е викнал 
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Викай Бойко той ще оправи нещата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”