Колеги съединител смяна-цена за работа?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Re: Колеги съединител смяна-цена за работа?

Мнениеот dj_tuhla » Сря 22 апр 2009 15:29

kristianatanasov написа:Само искам да вметна нещо малко-оригинален съединител от Юнитрейд струва около 200лв.да не кажа под 200!!!(за голф2 съм сигурен че е доста под 200).Сега ще кажете-ти си луд!Да ама не съм,но има една малка подробност-ако стария ви съединител е оригинален го давате в Юнитрейд и ви дават нов на тая цена(иначе реалната цена е-ум да ти заиде :) ).

Имам силни съмнения (да не кажа сигурен съм), че по тая схема получаваш рециклиран съединител. Аз лично мисля да пропусна.

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Сря 22 апр 2009 18:50

dj_tuhla написа:Имам силни съмнения (да не кажа сигурен съм), че по тая схема получаваш рециклиран съединител. Аз лично мисля да пропусна.

Прав си да се съмняваш,братми ако успее да вземе нов ще го снимам със се фактурата...А до колкото знам старите части се изпращат в Германия(не за рециклиране :D )Когато аз търсех скоростна кутия случайно ми беше клиент един от склададжийте на Сакар ауто и се разговорихме,той звънна и ми каза че нова ще ми излезе към 6000лв. :shock (колата ми е Б3) а ако върна моята щяла да ми дойде към 3000лв.Аз разбирасе си взех 2-ръка от един колега :)

Потребителски аватар
sigman
Автомобил: BMW
Двигател:

Мнениеот sigman » Сря 22 апр 2009 18:56

..абе подобре чисто нов ЛУКАС....не ОТ ЮНИТРЙД...И аз имам някакви съмнения...че набутват рециклирани...моя ЛУК вече 50 000 км не е :да: мръднал и струваше 165 лв комплекта..

Върни се в “Passat”